Zdravím. Vlastním tablet Lenovo Tab4 10 (TB-X304L) a potřeboval bych ho připojit k pc k přesunu souboru z úložiště a pár dalších věcí. Jenomže i když mám vývojářský režim a “USB debugging” je povolené tak po připojení k PC se jenom začne nabíjet. V rozsirenem nastavení toho vyvojařského rezimu jsem to přepnul i na pracování s médii, je tam totiz vice moznosti a jedna z nich je pravě ta po pripojeni se zacne jen nabijet ale já to prave prepnul na media ale i tak porad nic. Budu rád za kazdou radu. Zkousel jsem ho i restartovat jestli se to nejak neseklo ale porad nic.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 1713 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Koho jsi zkoušel restartovat? Tablet? PC? A nechce PC nějaký ten ovladač? Koukni do zařízení, jestli se tam v některém režimu neukazuje zařízení s vykřičníkem, jako neznámé zařízení.
0 Nominace Nahlásit |
No, já už sice kabelové připojení dlouho nepoužívám (pro filetransfer používám FTP přes wifi, kabely jsou opruz), ale co si ještě z hlavy vybavuji, tak nejspíš půjde o nastavení OTG, kdy tablet bude MUSET pracovat v režimu „B“ (slave, B-device nebo tak nějak). To (způsob připojení) musíš nastavit na TABLETU, až se zeptá jak (jakým způsobem) ho chceš připojit.
Jinak po připojení kabelem bude sice na PC v „Tento počitač“ vidět ikona zařízení (tabletu), ale to je všechno, nic víc s tím nepůjde dělat. ;) :D :D
0
před 1713 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek