Dobrý den, mám nový monitor který mi problikává, když hrají hry nebo sleduji video neproblikává, ale pokud jsi čtu novinky na seznamu tak občas problikne, taky když jsem na facebooku taky problikává. Dostal jsem k monitoru HDMI, myslíte jsi když připojím dislej port tak to dělat nebude? A je to chyba vůbec v monitoru? Aktuálně to mám napojené na HDMI. Je to tento monitor https://www.alza.cz/27-msi-g27c5-e2-d7602787.htm
Jaký displej port by jste mi doporučili?
Zajímavá 0 před 345 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Blikání monitoru může být mnoho příčin a může to také být kombinace problémů. Zde jsou některé z možných příčin:
Pokud jde o DisplayPort, může to stát za pokus. DisplayPort je modernější než HDMI a poskytuje vyšší rychlost přenosu dat, což může potenciálně snížit blikání.
Co se týče doporučení pro DisplayPort, jakýkoli kvalitní kabel s podporou verze 1.2 nebo vyšší by měl být dostačující pro váš monitor. Značky jako Cable Matters, Rankie nebo AmazonBasics obecně nabízí dobrou hodnotu za peníze.
0
před 345 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ááááá, tady má někdo Windows 10 (jestli to také dělají 11 nwm). Souhlasils se šmírováním? ANO, tak si nestěžuj. 😉 😁 😁
0
před 345 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |