Docela by mě zajímalo jakto, že se o oholeném klukovi například na
nohou nebo na rukou říká, že je buzna. Myslím tím hlavně u cyklistů
Podle mě je blbost bejt zarostlej.. Při jízdě na horkém asfaltu
v 40 kilometrových rychlostech a pádu je podle mě blbé být neoholený.
protože při pádu se kůže spálí a zarůstající chlupy no nic moc..
Hlavně má pokožka menší odpor takže dochází k menším (povrchovým)
zraněním..
Jaký je na to váš názor?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 3845 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Myslím, že je to stejný nesmysl, jako kdyby někdo řekl, že hrůzou vztyčené chlupy působí při pádu jako brzda. Podle mě soustavně padající cyklista nemá na silnici co dělat. Vidím, jak potřebné je dávat si na cyklisty pozor, zvláště na oholené.
7Kdo udělil odpovědi palec? zzzzz, badisko, anonym, Mc Merkurion, jirkajirka, zjentek, marci1
před 3845 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?badisko Nahlásit |
Tak to nevím, asi si stále nezvykli, že si nohy holí i muži. Každý ať má nohy jaké chce, jak mu to vyhovuje a jak se cítí. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Jezdím na kole už přes 20 let (silniční i MTB) a kromě ksichtu jsem si nikdy nic neholil.Když letíš přes řidítka,při dopadu je celkem jedno,jestli jsi oholený nebo ne.Ale když si ty nohy někdo holí (kvůli sportu),je to jeho věc,nevím proč bych měl tvrdit,že je buzna.
0 Nominace Nahlásit |
nic proti tomu,ale každý den,či týden se holit? pro mě je to otravný jednou za měsíc (to to beru i s vlasama zastřihávačem) …
0 Nominace Nahlásit |
..protože je to proti přírodě ..a u chlapa dvojnásob :o
1Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion
před 3845 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nesoudím lidi podle vzhledu ale podle toho jak se chovají.Soudí li někdo jinak nebude asi psychicky v pořádku.
0 Nominace Nahlásit |
Protože mají problém tolerovat odlišnost, a těžko si zvykají na
cokoliv nového, neobvyklého i když je to samotné neomezuje, aby měli co
pomlouvat a na co nadávat, protože jsou svým přesvědčením naprosto
zfanatizování. Já myslím, že je to jejich věc.
Doplňuji:
(těch co se holí)
Upravil/a: Nevíteto?
0 Nominace Nahlásit |
Ten člověk, který je vyholený , to nedělá proto, že je cyklista. To je věc každého. Záleží samozřejmě na konkrétních podmínkách. Pokud dodržuje předpisy tak oholenýá a neoholený cyklista dávám stejné znaménko rovnosti jako cyklista s modrou nebou černou přilbou. Když jede, tak jede a když spadne, tak spadne každý.
0
před 3845 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jirkajirka: jestli chceš, tak ti přesně popíšu, jak se bude chovat úplně vyholenej chlap ještě před tím, než se začne chovat ,)
no pokiaľ ide iba o aerodynamiku, prečo si nenechá do xichtu voperovať napr. aj aerodynamický skelet, chrbtový aerodynamický chvost (plutvu) pre udržanie stability, …?
opäť prízvukujem, príroda je múdra, že nám nechala i iba tých pár chlpov (kdekoľvek), pórov na potenie sa, žliaz na vylučovanie kadejakých nechutností (pod predkožkou, medzi pyskami, ale i z nosa, úst, uší, očí, …)., má určite svôj dôvod.
Drap | 448 | |
marci1 | 268 | |
Kepler | 220 | |
annas | 219 | |
gecco | 146 | |
Alesh | 139 | |
hanulka11 | 135 | |
led | 127 | |
mosoj | 120 | |
elkon | 119 |
Atletika |
Cyklistika, MTB |