Mám otg kabel a mobil acer liquid z520 a když přes ten kabel propojím
myš nebo klávesnici, tak to nefunguje. Kde je problém a jak to
vyřešit??
Děkuji za odpovědi :)
koubavit, no jo ale kde je mám stáhnout a jak je najít??
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? johana 56 před 3135 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Problém může být ten, že klávesnice/myš moc žere a to USB v telefonu to prostě neutáhne. Vyzkoušej víc myší a klávesnic a pokud se nějaká chytne, tak mám pravdu.
Dopl.: Ovladače jsou nesmysl, do Androidu se žádné ovladače neinstalují, to nejsou Windows. Naštěstí myš a klávesnice jsou standardní zařízení a pokud telefon podporuje OTG, tak by měl klávesnici i myš „umět“ automaticky. No – spíš klávesnici, myš není úplně 100% zařízení, které by telefon měl umět, ale dívám se, že ten tvůj mobil má Android KitKat, ten by myš podporovat měl.
Upravil/a: cochee
0 Nominace Nahlásit |
Vzhledem k tomu, že výrobce nikde podporu OTG funkce u tohoto mobilu neuvádí, nemusí být podporována.
Zkus do OTG připojit obyčejný flashdisk. Pokud se načte, OTG funkce bude přítomná. Pokud se nenačte, zvaž, zda-li není vadná redukce, kterou máš. Tedy otestuj jinou redukci. Pokud se flashdisk ani s jinou redukcí nenačte, s velkou pravděpodobností OTG funkce u Tvého mobilu není podporována.
Pokud se flashdisk načte, potom hledej problém v klávesnici. Určitě to musí být USB klávesnice bez redukce a ideálně obyčejná klávesnice, ne multimediální. U myši platí totéž. Čím jednodušší USB myš, tím lepší.
Samotné ovladače jsou součástí Androidu. Není potřeba něco někde hledat. Pouze nastavení klávesnice (češtiny) je dobré svěřit aplikacím z Google Play.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 725 |