Odpoveď byla označena jako užitečná
Satelit od Skylinku mám už hodně dlouho, když teprve začínal. Procházela jsem tehdy pro zajímavost programy, všechny byly dostupné zdarma včetně těch, které uvádíte, vzpomínám na německé, polské atd. Asi před 2 lety bylo třeba vyměnit i setobox.
Skylink musí přece vydělávat.
Víte, že pro sledování potřebujete zákaznickou kartu ." Na orbitu sice pár stanic nekódovaně najdete, ovšem nedokážu si představit, že by někdo pořizoval satelit výhradně kvůli nim a nebyl by ochoten za příjem platit.
Na satelitu najdete televizní programy z celého světa. Jenže satelitů je mnoho a na každém vysílají jiné stanice. Poradíme vám, kde najdete kanály v angličtině, němčině, španělštině nebo v ruštině.
Ad Mercurion,
mám také tento balíček, ale v nabídce aktuálních pořadů, které se samy aktualizují, BBC není.. Mně to nezajímalo, takže jsem po tom nepátrala.
Až jsem si přečtla, co patří do balíčku Digital. Pro příjem BBC atd. je třeba mít připojení na dvě družice. To nemám, zřejmě ani tazatel.
Totiž BBC vysílá na jiné frekvenci – 19,2, české na 23,5.
Proto je třeba mít na satelitu „rozdvojku“, tedy příjem pro dvě družice.
To jsem netušila, ale ověřila přímo u Skylinku.. Mně stačí to, co mám, o připojení na další Astru neuvažuji.
Upravil/a: annas
3Kdo udělil odpovědi palec? Drap, vagra, independent
před 2484 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?independent Nahlásit |
Jak to má Skylink nevím, ale BBC jinde běžně v nabídce je. Záleží na smluvní službě.
1Kdo udělil odpovědi palec? independent
před 2484 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
… že tam nejni Al Jazeera se nedivim, ale BBC tam je, dle https://www.skylink.cz/programova-nabidka/digital zdarma v základní nabídce >>> prvně ověřit, než se na něco zeptám …
1Kdo udělil odpovědi palec? independent
před 2484 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jsem na tom stejně. Volala jsem do Ostravy, jak jsem napsala, musíte si pořídit připojení u antény na druhou družici, , která má jinou frekvenci, pak je v ceně i BBC a další.
Já to nebudu řešit,. Neutšila jsem to, odkaz mě překvapil, ale našla jsem jinou frekvenci,m ale raději prověřila.