Kdysi jsem si po přehrátí souboru youtube se mi uložil každý soubor pouhým stisknutím nějaké ho tlačítka dnes to dělám pomocí konvertoru. Je ale zvláštní, že některé soubory převést nejdou a přitom se nejedná o nějaké novinky, nebo nějaký závadný materiál. Jde to nějak jinak? Děkuji.
Zajímavá 0 před 2393 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já jsem potřeboval stáhnout video a pak zase jiné jen audio (zvuk .mp3) z youtube.
Nemusel jsem nic instalovat, pustil jsem si video na YT a pak jsem přepsal adresu z „youtube.com“ na „youtube-x.com“
A pak jsem si zvolil zda video MP4 nebo jen audio zvuk MP3 a soubor se
mi uložil na disk mého PC.
Fungovalo to dobře…
1Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone
před 2393 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Některé soubory do mp4 prostě nepřevedeš! Já to zkouším z excelovskou tabulkou a fakt to nejde.
0
před 2393 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Přidat si do prohlížeče nějaký stahovací doplněk, jsou jich desítky. Jinak na YT jsou videa v mp4, takže není třeba ničehož konvertovati.
0
před 2393 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Každý multimediální soubor JDE převést, pokud máš správné kodeky.
Na YT jsou videa nejčastejí ve formátech mp4 a flv. Osobně přeferuji před instalecemi nadbytečných doplňků postup, který popisuje Radius. Jiná podobná stránka, než Radius zmiňuje je, že v adresním řádku YT videa umažete poslední tři písmena slova „youtube“>> tedy z: „…www.youtube.com/…“ uděláte >> „…www.yout.com/…“ Tahle stránka mi přijde o trochu vychytanější, obzvláště pokud nechcete stahovat CELÉ video, ale pouze část. (pro takový případ je ale nutná registrace) ;) :D :D
0
před 2393 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
MKV kontejner je vyspělejší, dokáže pojmout i streamy u kterých se v případě MP4 můžete setkat s komplikacemi. Kdekoliv můžete preferujte tedy spíše mkv než mp4. Podpora v přehrávačích je v případě MP4 i MKV obvykle stejná, přehrávače si z pravidla poradí s obojím, není tedy velký důvod používat méně vyspělý kontejner.
Upravil/a: anonym
0
před 2393 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |