Proč není nikdy na nikoho spolehnutí? Co si člověk neudělá sám, nemá, a proč druhým nezáleží na lidech, tím, že nesplní, co slíbí, i přesto, že lidi dostávají do hodně špatných situaci, až nebezpečných, pokud druhé nebudete dokola hlídat. Jak má takhle člověk vést normální život?
Zajímavá 0 před 448 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
To záleží s kým se stýkáš. Já s tím nemám problém. Mám kolem sebe lidi, mezi kterými je několik naprosto spolehlivých.
Upravil/a: elkon
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, ivo xxx, aliendrone
před 448 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Historický moment – právě jsem přistihl ChatGPT, jak se mýlí. Tato otázka není „velmi hluboká“. Právě naopak – je velmi povrchní, generalizující, a především nesmyslná. Vychází totiž z chybné premisy (sám znám minimálně jednoho člověka, na nějž spolehnutí je), proto na ni nelze odpovědět.
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, Pepa25, aliendrone
před 448 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Neplatí tak vždy. Záleží na prostředí a na komunitě s kterou se stýkáš. Znám několik lidí, na které se mohu vždy a za každých okolností spolehnout.
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, Pepa25, aliendrone
před 448 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To je velmi komplexní a hluboká otázka, která se dotýká mnoha aspektů lidské přirozenosti. Mohlo by to být z důvodu několika faktorů:
Co se týče toho, jak vést normální život navzdory těmto faktorům, je důležité najít způsob, jak spravovat a řešit tyto výzvy. Mohlo by to zahrnovat nastavení jasných očekávání, komunikaci, nastavení hranic, péči o sebe a vyhledání podpory u důvěryhodných lidí. Rovněž je důležité rozvíjet svou rezilienci a schopnost přizpůsobit se změnám a výzvám.
0 Nominace Nahlásit |
Začni se stýkat s NORMÁLNÍMI lidmi. Ve společnosti havloidních pravdoláskařů, liberálů, aktivistů za práva úchyláků či tasemnic aj. bezcenné verbeže se NEDIV! 😕
Pravda, i v jiných kategoriích (než výše zmíněných) se vyskytují lemplové, ovšem oproti nim v PODSTATNĚ menší míře. 😉
0 Nominace Nahlásit |
Myslíte všeobecne, alebo výber ľudí?
Ak sa neviete na nikoho spoľahnúť, prečo sem vkladáte otázku, veď podľa
vás nedostanete spoľahlivú odpoveď. Nikdy a od nikoho, tak prečo sa
pýtate?
Teraz vidíte, že pokladáte otázku, ktorá si odporuje. Premýšľajte fyzickým aj duševným obsahom dutiny lebečnej.
0
před 447 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Podle sebe soudím tebe. Nepoužívej takové výrazy, kde je nikdo, nikdy a všichni Klidně ti mohu dokázat, že existují lidé, na které je vždy spolehnutí. A určitě se s nějakým takovým ses určitě setkal. Třeba v rodině. No a na druhou stranu, Jsi ty spolehlivý a je na tebe vždy spolehnutí?
0
před 445 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
quentos, neviem, či sa mýlim, ale nepatrí vaša odpoveď „Historický moment – právě jsem přistihl ChatGPT, jak se mýlí…“ do diskusie? Podľa môjho laického pohľadu sa netýka priamo otázky, ale iného odpovedajúceho. Mýlim sa? Ako je to podľa vás správne?
quentos>>> I já mám dnes (vlastně včera) „historický moment“ – poprvé jsem načapal ChatGPT LHÁT, viz odpověď AI https://www.odpovedi.cz/otazky/terapie-cervenym-a-blizko-infra-cervenym-svetlem-zkusenosti . I když mi přijde pravděpodobnější, že jde o nějakou admin ffšivárnu (takový „nenápadný“ product placement, případně zneužití profilu adminem – možností je… 😕 )
Hele, dostkrát jsem viděl, jak AI „nepochopila“ dotaz a brutus zmastila odpověď, ale pindy „jak nějaké světýlko AI botu super pomáhá na spaní a pokožku“… CO DODAT. 😕 😕 😕
aliendrone, nešťastník mimozemský… v tom je práve tá „finta G“, ktorou sa ChatGPT (alebo jeho programátor?) snaží približiť mysleniu človeka. Ak by jeho odpoveď bola vždy presná a bezchybná, kto by mu už len veril? Všetci by za ním videli predĺženú ruku jeho tvorcu. Takto sem tam chybička a hup, čo keď to je len mediálna finta a v skutočnosti odpovedá človek? Tak a Homo sapiens sapiens sa nechá nachytať Homostrojom. 😮
annas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |
quentos | 1420 | |
aliendrone | 1413 | |
elkon | 1296 |
Divadlo |
Etiketa |