cappuccino

Proc neumi umela inteligence na obrazcich vytvorit spravny pocet prstu?

Vsimli jste si, ze na vetsine obrazku od AI je nespravny pocet prstu?

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? marci1, Lurius, Filip84, Savier před 8 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Filip84

Já mám asi štěstí, ale na drtivé většině obrázků, co jsem viděl, a na nichž spolupracovala AI, byly prsty dobře.

Bude to nějakou chybou v Matrixu, špatným kódem, asi bude mít problém pochopit počet prstů, když jsou ty ruce předlohy nějak jinak, propletené, překřížené, víš co, s rukama a prsty se „vyhraješ“.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
marci1

AI má ještě slabiny.
„Lidské prsty jsou typickou částí fotografie, v níž umělá inteligence dosud dělala chyby. S novou verzí generátoru Midjourney však prsty začínají vypadat realisticky.“
https://hlida­cipes.org/poci­tejte-prsty-sledujte-okna-a-odrazy-v-zrcadlech-posledni-slabiny-umele-inteligence-ve-fotkach/
😄

0 Nominace Nahlásit

zjentek

Nevšiml. Tak snad AI nesleduje příliš Simpsonovi 💁‍♂️

0 Nominace Nahlásit

Savier

Protože je AI hloupá. Chytrá asi jako dítě v mateřské školce.

0 Nominace Nahlásit

Tonda Káňa

To se zeptej uživatele Rytíř, ten je na AI obrázky asi expert 😆

0 Nominace Nahlásit

led

Keby len prsty, ale trojnohí, alebo trojrukí, alebo napoly mužsky a napoly žensky oblečení ľudia zaplavujú stránky s AI. Jednoducho AI ešte nedorástla na skutočné myslenie a videnie sveta. Klídek, to chce čas! Aj človek sa vyvíja už tisícročia a stále ešte nie je dokonalý. Jednoducho ani človek, ani AI nesmú ostať stáť v polovičke cesty.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Letec Barča

Asi máš mobil starý 100 let to umí každý telefon

zjentek

Savier, dítě, ovšem s tou úplně nejlepší pamětí ze všech. Že? 😉

🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

Nový příspěvek