A jak víte,že ta konzerva z myší není.Třeba je celá z myší,ale je na ní napsáno,že je drůbeží,hovězí apod.
2Kdo udělil odpovědi palec? ReHu, Miroslavst
před 5181 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Díík. Mám špatnou náladu, ale teď jsem se od srdce zasmála… kam na to chodíte? :)
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, kapka
před 5181 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vypadá to,že každá kočka myši ráda nemá.Taky by mohli vyrábět konzervy s ptačí příchutí a pod.Já nevím jak ty,ale sama jsem kočičí konzervu ještě nezkoušela.Třeba tam ta myšina je.Většinou kočka ,když chytne myš ,tak ji vyzvrací,nebo vůbec nejí tak taky možná proto.
1Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst
před 5181 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Džanička trefila hřebík na hlavinku 🙂
1Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst
před 5181 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
protože by nechutnala bezdomovcum a nám důchodcům a budoucím důchodcům budou-li na tu konzervu po škrtech naší úžasné a spravedlivé vlády ještě mít.........cha cha
0 Nominace Nahlásit |
Když naše kočky chytí myš, tak nám ji nechají na zápraží, abychom neměli hlad. Nebo možná za odměnu, že je dobře krmíme.
0
před 5180 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Protože kočky myši primárně nejí. Maximálně, když mají hlad. A kromě toho je to tu taky trochu o tom, že se rozhodně lépe chovají krávy, kuřata, vepřové nebo zvěřina pro kočky, kdy se do konzerv používají různé ořezy v závislosti na jejich kvalitě. Ale rozhodně je to jednodušší než chovat myši do té míry, aby to bylo nějakým způsobem ekonomicky zajímavé.
od jisté doby!:-)