Proč se mně nelíbí když si žena nebo dívka dává jako nick
hodně velkou zdrobnělinu ?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, annas, Luss, anonym, pekynka, Bunnik před 5247 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Těžko říct,co se Vám líbí a nelíbí a proč,to víte nejlépe sám. Ale třeba je to proto,že Vám vadí,že si tu ženu,pak představujete jako roztomilou dívenku a ona je to zatím stará škatule.
0 Nominace Nahlásit |
To máte těžké. Já jsem Anna, všichni mě oslovovali, Aničko. Pokud jsem byla dítě, nevadilo, ale později jsem se občas rozčilovala. Proto mě spolužačky překřtily na Anitu (španělsky – Aničku). Totéž. Jméno nepůsobilo jako zdrobnělé, já byla spokojená.
Opak. Jedna moje známá byla pokřtěná Blaženka. Kdykoliv jí někdo oslovil, Blaženo, šíleně se rozčilovala, i když už dávno odrostla dívčím sukničkám.
Možná má někdo k výběru zdrobnělého jména důvod.
0 Nominace Nahlásit |
U nicku, prezdivky je mi to jedno. U vlastnich jmen myslim, ze zalezi na situaci, koho oslovujete, v jakem kontextu atd. Ale jinak se mi opravdu hodne nelibi, kdyz nekdo mluvi zdrobnele. Myslim tim, takove to: lidicky, srdicka, pusinky… Nedavno jsem neco kupovala ve zverimexu a prodavacka zdrobnovala snad kazde druhe slovo, kdyz se o susenem prasecim uchu vyjadrila tak, ze „da to zbozicko do tasticky a pani bude platit kartickou“ tak to me uz prislo tak strasne, ze jsem tam vyprskla smichy.
0 Nominace Nahlásit |
Možná proto mosoji že ti to připadá divné.Každému se líbí něco jiného tak možná proto.
0 Nominace Nahlásit |
Mozna se tak citi?Ale jinak mate pravdu,take nejsem zastance(soulinku,mrkacku ci princeznicek).
0 Nominace Nahlásit |
Jste muž a nemáte rád ňuňání a mrckování.Je to pochopitelný postoj hodný muže.
0 Nominace Nahlásit |
No…každémui se líbí něco jiného. Tobě se to nelíbí a jim ano. Co k tomu psát víc?
0 Nominace Nahlásit |
To Luss:na rtech med v srdci jed,to k te prodavacce-dvoji tvar.Je dobre ze jste se zacala smat.
annas | 5913 | |
Drap | 4620 | |
led | 3002 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2240 | |
zjentek | 1650 | |
ivzez | 1445 | |
quentos | 1420 | |
aliendrone | 1413 | |
elkon | 1312 |
Divadlo |
Etiketa |