Ja osobne se v beznem zivote s tolika negativy nesetkavam a zacina me to tu
desit! Copak mladi lide nemaji jine zajmy?
Jsou tu sami nemocni lide, ze se jim tolik negativ honi hlavou?
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Drap, Filip84, Savier před 13 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Protože, z logiky věci, budou na tento web, a jemu podobné, přispívat zejména lidé staří, nemocní, osamělí, no a hlavně pacienti s hlavou, protože ausgerechnet ti se nemají moc kde realisovat.
Od toho by měla být administrace webu, aby otázky pravidelně procházela, negativní, nesmyslné, provokativní, atp., mazala, no a kyselinám blokovala účty.
To se, samozřejmě, neděje, protože pokud tu dojde admin 1× za 5 – 15 dnů, moc toho nezmůže. A i když sem dojde, nikdy žádného toxického pacienta nezaBANuje, to už víme a vidíme.
Proto se tu vytvořila komunita úplně creepy pacientů s hlavou, kteří dílem kálí na to, že otravují Luft všem okolo, dílem si to ani neuvědomují. A proto se tu tak často píše o mordech, sebemordech, smrti, chorobách s hlavou, blázincích, chorobincích, starobincích, jiných „ústavech šlechtičen“, věznicích, etc., etc. etc.
3Kdo udělil odpovědi palec? elkon, Savier, cappuccino
před 13 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nesouhlasím s Filipem.
Nepovažuji zdejší duševně nemocné za toxické. Já, jirka F, ani zjentek (ten mi mimochodem přijde jako nejméně nenormální z nás tří, spíše se chová jen zvláštně) podle mě nejsme kyselinou.
Naopak za lidi, kteří se chovají jako bručouni, považuji elkona a právě Filipa.
K tvé otázce. O takových tématech se tu píše, jelikož to určitou skupinku uživatelů Odpovědi.cz fascinuje.
0 Nominace Nahlásit |
Tak Rokio ty si nedáš pokoje aspoň do nového roku 2025. Já kvůli tobě tohle musím psát abych tě upozornil že už jseš fakt za hranou.Piš zde až od ledna 2025 teď budou Vánoce tak si snad zasloužíme chvíli klidu od těch otázek a odpovědí.
Běžného člověka to nezajímá, jen dementy typu Rokio a jemu podobné. Bez ohledu na tyto skutečnosti on to sem stále cpe, protože není schopen pochopit, že s tím otravuje. Smysluplných dotazů je zde minimum. Někteří píší nesmysly, jen aby něco napsali, jako kdyby to byla jejich povinnost.
elkon: Nesmysly píší zejména narcisté, jako je třeba zjentek, nebo právě tady „Dschinghis Khan“. jyřýk🤪 pýše nesmysly, protože je sám nesmysl, on si to opravdu neuvědomuje. Ostatní (veskrze) ano, ale je jim to jedno.
Drap | 3405 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2007 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1339 | |
zjentek | 1202 | |
hanulka11 | 1028 | |
elkon | 960 | |
quentos | 955 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |