Nebýt YouTube, tuhle píseň nikdy neobjevím… A co v tom klipu dělá v čase 1:09 Jarek Nohavica?
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? marci1, romanznowak, radimfojtek9 před 1214 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Smutné je, že hodně lidí vůbec neví, že tahle písnička zní na albu "Premeny´ úplně jinak než v tom videoklipu… Za mě to je písnička, která z nějakého důvodu nesměla být použita k filmu Báthory (2008) od Juraje Jakubiska a víc se k tomu nechci vyjadřovat, protože historii píšou vítězové. Čím méně důkazů, tím více legend…. Klobouk dolů Kataríně, že věnovala písničku pro jednu z mnoha obětí (jsem přesvědčen, že jí Jožo Nižnánsky promluvil do duše) a Jarek Nohavica má prostě hudební empatii…
Tady je originál https://youtu.be/tKDTwN-Si_4
Upravil/a: quentos
2Kdo udělil odpovědi palec? EKSOT123, radimfojtek9
před 1214 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Protože naše rádia hrají většinou mainstream, případně další nižší žánry, aby je vůbec někdo poslouchal. Naše rádia neposlouchám vůbec, je to všechno na jedno brdo, hrají i několikrát denně staré oposlouchané vykopávky. Asi proto, že za příjmy z reklam nekupují skoro nic nového a radši si plní šrajtofli. Ta píseň je krásná, ale moc příznivců nenajde. Nohavica a další jsou tam snad pro kontrast. Doporučuji si nainstalovat nějaká internetová rádia, tam je obrovský prostor pro všechny žánry.
1Kdo udělil odpovědi palec? romanznowak
před 1214 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Díky za tip. V rádiu by se to moc neujalo. To je do sálu, pro posluchače, protože zpěvačka dostala úžasné dary, krásnou postavu, krásný hlas atd.
0 Nominace Nahlásit |
Myslím, že tuto prešovskou hvězdu docela dost hrají nejen doma, ale i v českých rádiích. Pouze větší oblibu získaly jiné její písně. (Na výběr písní v rádiích jsem si tady už také stěžoval, ale v tomto případě – snad adekvátně mému intelektu ☹? mě nejvíc oslovila v rádiích její asi nejhranější písnička „Spomal“.)
Upravil/a: EKSOT123
0
před 1214 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To nevím. Jedná se o titulní píseň ke snímku Isabel (autorka hudby K.
Knechtová) debutující režisérské dvojice Lukáše Mělníka a Marcela
Škrkoně. Ve videu jsou ukázky z toho filmu, kde je mj. i J.Nohavica.
🙂
http://www.isabelthemovie.cz/cz
0
před 1214 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Menšinové věci se nehrají. Mě nechybí, tohle neposlouchám.
0
před 1213 dny
|
0 Nominace Nahlásit |