Avatar uživatele
Hakunamatata

Proč se u nás téměř nikde nenajite formou bufetu, když ve vyspělejších zemích jsou tyto restaurace na každém rohu?

Ne každý je zvědavý na předpřipravenou skladbu jídla. Někdo nejí rajčata, ale uz těžko je bude kuchař ze salátu vybírat. Kdo nemá chuť na svíčkovou se šesti ci vypecky se zelím ma smůlu. Zkrátka, kdo ví, co v jídle chce si v českých restauracich těžko vybírá.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Andre5000 před 4130 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
elektrikář

Byla doba že každé větší řeznictví nebo restaurace měla bufet. Ono je to spousta práce a starostí. A to se už lidem nechce dělat.Jednak normy Evropské unie mají velké požadavky na vybavení provozu, A normy na skladování hotových výrobku.Jejich doba použitelnosti.
.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
A.d.a.m.

V restauraci, která funguje formou bufetu, se neprojeví schopnosti kuchaře, protože vlastně jenom servíruje ingredience. Často takové jídlo nemůže být zcela čerstvé, protože je často dlouhodobě přihříváno.

Pokud chodíte do restaurací, kde si nemůžete objednat salát bez rajčat, změňte ihned restauraci. Salát by měl být vždy čerstvě připravený a tudíž by neměl být problém tu či onu ingredienci vynechat.

Ačkoliv nejsem fanouškem restaurací formou bufetu, existuje jich v ČR celé řada. Stačí do Googlu zadat „brunch“ či „all you can eat“.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření