Samozřejmě nemyslím tím většinu žen ( to bych zase schital ), ale
najde se nemalá část, kterou imponují spíše ti, kteří střídají
partnerky, flámují, jedou v podvodech, násilníci, k ničemu a nikomu
nemají úctu, jsou bez jakékoliv zodpovědnosti.
Zda je tyto individua však opustí, okradou, zmlátí, pláčí proč jsou
takoví a že snad neexistují slušní muži.
Po pár dnech ovšem opět loví v těchto vodách.
Proč si to myslí a se „slušňáky“ snad pohrdají ?
Doplňuji:
•
Může to tedy být instink, nebo se chtějí vytáhnout před
„konkurencí“ ?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? quentos, zzzzz, anonym, martin21000, Sarrow, marci1 před 3776 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Částečně máš pravdu, některé ženy opravdu vyhledávají arogantního blbce:-(( ten je pak mlátí a ony se diví, že ho nepřevychovaly:-(( Ony ví, že existují slušní muži, ale to by pro ně nebylo zábavné, jim vyhovuje ta Itálie:-((
Je to nemoc:-((
0 Nominace Nahlásit |
protože mají oči jenom pro hajzly. V souladu se svým zvráceným způsobem myšlení slušným mužům totiž připisují slabost v sexu – a jelikož (ano, ani ženy) nemyslí na nic jinýho, nemá pro ně takový chlap cenu. Sám bych moh vyprávět – podobná byla byla i má úplně první otázka na tomto serveru před 4,5 roky: http://www.odpovedi.cz/otazky/podvedoma-selekce-ze-strany-zen
5Kdo udělil odpovědi palec? annas, anonym, Mirdas, anonym, Vacalvojil
před 3776 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Také mě to zajímá, proč některým ženám vyhovuje „Itálie“. Viděla jsem inzerát na seznámení : .. nechci „hodného, slušného dobráka“ …( ? ) ☹
0 Nominace Nahlásit |
Tak jako si muži myslí, že jsou jen zlatokopky.
3Kdo udělil odpovědi palec? anonym, abendsbrot23, annas
před 3776 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
a seš si jistej, že ty bytosti vědí, co je to slušnost? Myslím slušnost v chlapskym, tudíž pozemskym měřítku :o ..já si tím zas tak jistej nejsem
0 Nominace Nahlásit |
Já třeba jsem takovej slušnej trouba, že dodneška nechápu, co na mě manželka viděla 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Jaký lovec takový lov, slušné ženy chcou sice „drsňáky“, ale určitě ne nějaké vandaly. Naopak, nějaké flundry si vezmou klidně i bezďáka, jen aby někoho měly. Zase ale nějakýho mamánka taky nikdo normální nebude chtít.
0
před 3776 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ženy obecně dávají při výběru partnera přednost spíše drsňákům a na první pohled prevítům. Chlap, který se nebojí a občas provede nějakou lumpárnu je pro ženy zajímavější. Je to přirozená selektivita. Ženy obecně vyhledávají schopné ochránce a zabezpečovatele budoucího rodinného hnízda. A partnery především s dobrým genetickým potenciálem. Nechtějí bojácné a neschopné, ale raději tzv. „alfasamce“, který předá potomkům své geny, zabezpečí je i děti. Někdy na to ženy v pozdějším životě doplácí, protože si myslí, že tohoto vybraného chlapa si přizpůsobí k obrazu svému. Což se někdy nepodaří, a odchází raději k „betasamci“, který sice nepředá nejlepší genetické vlohy, ale pomůže ji s rodinou.
0
před 3776 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |