Raději Slováka " Slovenku "
Je třeba si uvědomit co nebo kdo je vlastně Slovák?Nejsem zdaleka takový
nacionalista jako bývají oni,ale z hlediska historie-kdo je Slovák ?Stále
se ohánějí proti někomu,ale většina hovoří plynně maďarsky.
Doplňuji:
Nebo romsky.
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Na tuto otázku je od „čehůna“ velmi těžká odpověď. V úvahu
však určitě připadají
dva faktory:
0 Nominace Nahlásit |
Doplňuji:
Slovák je Slovan, jako Čech, já jsem taky původem Slovenka, neumím ale
maďarsky a NEJSEM ROMKA-to jen tak na okraj pro Bohemica!
Slováci je nemají moc v lásce proto, protože Maďaři si myslí , že
každý musí umět jejich řeč, že je to snad povinnost každého člověka,
na mě se Maďarka taky obořila, když jsem jí naznačila, že neumím její
řeč a to prosím byla prodavačka ve slovenském obchodě! Proto je nemají
rádi, mladý lidi vědí houby, co bylo za první republiky, ani na tom
nezáleží, většině slovenského národu vadí, že oni se nad nimi
povyšují, tedy Maďaři nad Slovákama, v tom je problém, …asi jsem
zvorala malá a velká písmena, nad tím si teď lámat hlavu nebudu.
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
zase až tak horké to není, mění se to od každého člověka individuálně, někomu vůbec nevadí, někdo je s nimi nesmiřitelný nepřítel… sestřenka si vzala Maďara a myslím, že se snáší celkem dobře :D :D
0 Nominace Nahlásit |
Bohemica: Tvá odpověď na tu položenou otázku je nejen urážlivá, ale navíc úplně nesprávná. Tak se neoháněj odborností.
Jinak celou otázku považuji za závadnou, promiň autore otázky. Podsouvá domněnky o jakémsi plošném nacionalismu a chybí tam přinejmenším možnost jiné odpovědi.
manon se ohání najednou pravidly,které dosud neuznávalo,naopak je beztrestně porušovalo.Ve většině dnešních odpovědích i v zadané multiopakované mamon otázce o rozdělení Československa jsou názory podložené zkušenostmi a znalostí historie celkem dost jasné.
Jasné je hlavně to, že máš silné sklony k nacionalismu a šovinizmu a tendenci si historii, resp. to, co si lze o historii někde přečíst, vykládat po svém (což je poměrně běžné, takže o to nic). No a tvé zkušenosti…zřejmě se kdosi kdysi někde u maďarsko slovenských hranic dotkl Tvého ega a od té doby jsi znalec slovenské otázky… Jak smutné.
bla bla bla jako vždy,jen plky a fakty nepodložené invektivy a osočování…Tahle karavana kráčí už dlouho,ňafálci vždy byli a budou…
bohemica: Říct, že většina Slováku hovoří plynně maďarsky nebo romsky může jen někdo, kdo o této zemi nic neví.
A to já právě nejsem.
Ano, princip potrefené husy stále funguje,protože závadných nebo opakujících se otázek jsi v poslední době zadalo ty,manon už dost.Zkus vymyslet novou neotřelou neopakující se otázku nebo zkus odpovědět na jakoukoliv odbornou otázku dobře.O nic jiného tady nejde.Nebo alespoň dosud nešlo…
annas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |
quentos | 1420 | |
aliendrone | 1413 | |
elkon | 1296 |
Divadlo |
Etiketa |