Řekla bych, že je to hlavně kombinace pachu z jasmínové rýže, která (při vaření!) smrdí jako myšina a naftalínu, kterým mají ošetřené všechny ty Gumy a Adihasy.
0 Nominace Nahlásit |
Protože si tam vyvařují stejná jídla, bolaku.
3Kdo udělil odpovědi palec? anonym, anonym, anonym
před 4471 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vážně nevím, ale při nákupu jsem nikdy nečmuchala a ani neporovnávala pachy.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud můžu posoudit, tak textil a kožené výrobky z tržnic a dobře vyrobené mají zásadní rozdíl v pachu – myslím, že tržnicové výrobky „vynechaly“ při výrobě některé důležité kroky, procedury…smrdí to, co jim chybí ke kvalitě.
0 Nominace Nahlásit |
Nemohu sloužit – tyto tržnice nenavštěvuji – snažím si zachovat ideály.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4471 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Deli: nemyslím jídlo
barbakan: nojo, ale tady v česku, když zajdeš do krámu s textilem, tak každej smrdí jinak, ale tržnice sou všechny do jedný cejtit jak přes kopírák, ať už tam prodávaj nefunkční hodinky, samovznětný svíčky na stromeček nebo značkovou kšiltovku za třicet korun…