Pokud s tím máte někdo zkušenosti, kde jste si objednávali vlasy na prodloužení keratinem?
Doplňuji:
Já právě clipiny už nosím delší čas a moc se mi to líbí, jen mě už
nebaví si je denně ráno nasazovat.. Proto jsem přemýšlela
o prodloužených..
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3675 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
ahoj moje mamka má keratinové vlasy teda spíše jen prameny :D a osobně musím říct že jí nedělají nějaký problém vlasy má hustější a delší až na to že občas když je má v culíku tak jsou ty keratinové přitavené vlasy trošku vidět ,ale jinak bez problému :) jinak vlasy má mamka kazašské (kvalitní) a myslím že je objednávala přes kadeřnici. Což je asi lepší než přes internet. :)
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj, myslím si, že tato metoda je asi nejlepší z těch všech, krom teda podle mého clipinů, ty mi příjdoou úplně nejlpší :) Já jsem si teda objednávala pravé vlasy z internetu, ale taky přes kadeřnici, která mi doporučila stránku a já jim poslala foto a oni podle toho poslali odstín, samozřejmě se zárukou, že když nebude sedět, tak to vymění a jsem spokojená :)
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem si vlasy na prodloužení keratinem objednala z clip-in-vlasy.eu zároveň s pomůckami na prodloužení keratinem a pak mi je dělala kamarádka – kadeřnice doma :P Bylo to bez problémů, ze začátku sice nezvyk, ale co není, že? :D a ty Nechceš jen clipiny třeba? Možná bych šla do nich sppíš než do prodloužených nastálo :)
0 Nominace Nahlásit |
Já zase nevidím takový problém v tom prodloužení :D moje kamarádka je má a je to podobné jako ty clipiny a nemá s nimi žádný problém :D koupila si vlasy a nechala si je udělat v salónu, nebo spíše u své kadeřnice :D
0
před 3662 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
vypadají dobře, hlavne si je nemusíš pravidelne dávat..možná to trochu víc ničí vlasy. Já jsem dostala poukázku na to, byla nějaká akce na tosevyplati .cz, docela dobrý portál
0
před 3660 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já si je teda raději nasadím, přijde mi, že tím ušetříš na popotahování těch pramínků atd. Za mě rozhodně clipiny :)
0
před 3571 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tato metoda https://www.clip-in-vlasy.eu/category/vlasy-k-prodlouzeni-keratinem/13 je senzační! Já jsem se do clip in úplně zamilovala! Nedám na ně dopustit. Vlasy jsou s nimi krásné!
Holky, já s těma vlasama teda bojuju jako blízen. Prostě mi nechtějí narůst… Achjo. Myslíte, že by mi mohly pomoci clip in?
Ahoj, mě by zajímala tato metoda https://www.clip-in-vlasy.eu/category/vlasy-k-prodlouzeni-keratinem/13. Co vy na to?
Myslíte si, že je to dobré pro mladé holky? Moje dcera (16) je odjakživa modelka a už od prázdnin mě přemlouvá, ať jí dovolím prodloužit vlasy, nebo aspoň ty clipiny, ale já pořád nevím :-/
Podle mého prodloužení rozhodně ne, je ještě mladá a určitě má pěkné vlásky, ale ty clipiny nejsou zas tak úplně škodlivé a pokud je chce vyzkoušet, tak ani zas až tolik drahé no :D Zkus se podívat na tento odkaz a tam budeš mít i popsané péči a nasazování :D http://www.clip-in-vlasy.eu/page/pripinani-clip-in-pr/3
Naprosto souhlasím tady s holkama, ať to vyzkouší skrz ty clip-iny, třeba nakonec zjistí, že se jí to vůbec nelíbí a že to není vůbec to, co od toho čekala :D nikdy nevíš, taky bych to pošetřila na nějaké narozky nebo vánoce, nebo tak, jakože za odměnu, i ten odkaz, co tu píšou holky je fajn, objednávala jsem tam pro kámošku taky :)
Díky, já si právě myslím, že ty clipiny by ji potěšily na Vánoce a já pak teda zkousnu to, že chce změnu. Je to moc pěkná holka a asi jí to nevymluvím, lepší než aby přišla jednoho dne s nastřelenýma.
Já jsem třeba dceři povolila tento culík http://www.clip-in-vlasy.eu/clip-in-culiky-60-cm když přišla s tím, že chce prodloužit a nakonec to dopadlo tak, že to vypadalo moc pěkně a já si pořídila podobný, jen k mým kudrnatým vlasům :D
No je to tvá volba, nikdo ti to nevezme, ale clipiny jsou podle mého opravdu lepší než ty prodloužené, a postupně už to nasazování je raz dva :)
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |
Líčení a make-up |
Móda a doplňky |