Jenze ulozto je pravdepodobne nejlepsi volba. Neplatite a stahujete rychlosti 300kbs. Odkazy na filmy ke stahnuti najdete napriklad na www.warforum.cz . Ale ty vas zavedou jen napriklad na rapidshare, ktery je, pokud nemate premiovy ucet, na stahovani katastrofalni, stejne jako vetsina ostatnich serveru. Chcete-li seznam stahovacich serveru, tak napriklad:
Atd, atd, atd, atd. Ale vsude se plati. Chcete-li si stahnout jeden film, pak je to asi jedno. Chcete-li si jich stahovat vice, zjistete si, jaky vam nejvice vyhovuje. (Nejvice odkazu byva na rapidshare.com, plati se tam tusim v prepoctu 1500kc/rok, chcete-li stahovat bez omezeni). Z ceskych doporucuju pak share-rapid a ulozto.
===============
Pres torrent nestahovat! Porusujete zakony CR, protoze pres torrent nejenze data prijmate, ale i data odesilate, coz je trestne. Takze ani nebudu radit, jak na to.
0 Nominace Nahlásit |
Třeba přes torrent – ale to si ještě musíš stáhnout speciální program. Víc nevím, instaloval mi to přítel.
0
před 4920 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ahoj. vsechno nam zrusily a ted je to dost tezke. ja doporucuji stahovat pres sdilej.cz není tam vse nac si vzpomenete ale zatim lepsi neni
Tohle je zajímavý, taky by mě to zajímalo, protože právě všechno je bez placení nepoužitelný, jediný co je použitelný tak je ulozto.cz, ale netvrdte mi, že český uložto je jediný na světě, kde se dá najít vcelku všechno a přitom stahovat zdarma … snad musí být i něco většího ne?