Nůžky na tomto stroji nenabrousíš a nože velmi mizerně. V ruce to bude větší úspěch.
1Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone
před 995 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ani nože, ani nůžky se na běžné brusce neostří. Možná na to mají firmy speciální brusky (kde lze nůžky upevnit) s jemnými kotouči a chlazením, ale v domácích podmínkách jedině brouskem, nebo brouskem v nějakém pouzdře. Nebo pak speciální brusky s diamantem, které ale nejsou pro běžné broušení čehokoli.
Upravil/a: elkon
0
před 995 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na uvedené brusce se nůžky neostří, ta je určena na nože. Ale
existují i brusky na nůžky. Třeba:
elkon nemá pravdu!
0
před 995 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jak píše Drap, tohle je NANIC! Je to šidítko, ne že by neumělo nějaký materiál ODBROUSIT, ale mezi odbrousit a NABROUST je VELKÝ rozdíl. Není top vhjopdné ani na ty nože. Obyčejný ruční brousek odvede LEPŠÍ práci. Pokud chceš opravdovou brusku na nože (popř. i nůžky), budeš muset sáhnout HLOUBĚJI do kešeně, ceny jsou v desítkách tisíc. :)
0
před 994 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Čecho slovák – když se podíváš na ten tvůj odkaz, tak jsou tam většinou ruční přístroje na broušení nožů a nůžek. Pokud se jedná o brusky, tak mají diamantové kameny. Takže žádné obyčejné brusky. Pokrok proti tomu co jsem uvedl, je právě ten diamant, to se pak nemusí chladit.
elkon, tázající se ptal, zda lze brousit na uvedené brusce i nůžky. Odpověděl jsem mu, že nikoliv. Dal jsem mu odkaz na brusky nůžek. kde je jich dost, kterými lze brousit a některé jsou s keramickými kameny.