Tak mě tak napadlo,že by to mohl někdo vědět. Dceři 14 měsíců narostly zoubky,čtyři a čtyři dole,to je normální,ale teď už několik měsíců čekám na trojky a ony nikde. No a pořád jí do tý pusiny koukám,tak najednou vidím,že má stoličky,nevím asi čtyřky,nebo pětky,já nevím. Děti už jsou velké,už si to nepamatuji,jak to bylo u nich. k zubařce je objednaná až za 10 dní. Je to normální???
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, rynek878 před 5310 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Růst zubů je u každého miminka individualní ,některému se objevují zoubky v 6 měsících jinému dítěti zase o něco později,Osobně si myslím že se ničeho kropítko obávat nemusíte že je to normalní.Zde vám posílám jak by měli zoubky dětem růst ale jak zde píši u každého je to jiné.
Jako první se vyklubou střední řezáky (jedničky) v dolní čelisti, poté postranní řezáky (dvojky), stoličky (čtyřky), špičáky (trojky) a nakonec druhé stoličky (pětky).
Vnitřní řezáky (6. – 12. měsíc)
Vnější řezáky (8. – 14. měsíc)
První stoličky (12. – 18. měsíc)
Špičáky (17. – 22. měsíc)
Druhé stoličky (24. – 30. měsíc)
0 Nominace Nahlásit |
Já si myslím, že můžeš být naprosto v klidu, je to normální. Mým dětem první zuby narostly ve čtyřech měsících a pak se to tak různě objevovalo v pusině na různých místech. A právě trojky jsou takové, že stoličky za nimi jsou obvykle rychlejší.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |