o jé tam pracovala moje sestra po třech letech utíkala co jí nohy stačily,musela se střídat noční,ranní,odpolední i když jí slíbily jen ranní,musela dělat i o svátcích,a plat mněla jen základ
4Kdo udělil odpovědi palec? kropitko, Miroslavst, anonym, anonym
před 5107 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já chodím do Tesca nakupovat, ale vidím stále nové tváře. Takže si myslím, že prodavačky moc spokojené nebudou. Ale to je jen můj postřeh.
0 Nominace Nahlásit |
Běžte za pokladnu. Ale budete ve styku s penězi takže vteřinka nepozornosti a máte kiks. Jinak co jsem slyšel, prodavačky odchází do Tesca v Británii. Dodávání zboží je dřina, pak ještě uklízet po směně, budete spát jako dudek. Takže raději za pult nebo pokladnu. Ale zlatý to není nikde, všude Vás oberou.
0 Nominace Nahlásit |
… porekadlo od „desiti k peti“ asi tak vystihuje neodvratnou tendenci kterou si zde vetsina zamestnancu prozije.
Tyto obchodni centra jsou bohuzel novodobymi otrokari, pro management techto firem je zamestnanec cosi mene nez dosluhujici paletové vidle … zamestnanci se zde velmi rychle stridaji, bud proto ze utikaji nebo se nekdo z sefu jen spatne vyspal … zazijete si tam asi neco jako „zamestnanecke peklo“. Ale berte to s rezervou, je to postreh, ktery mam z vypraveni tech, kteri pracovali v supermarketu (jakehokoliv jmena a na jakekoliv pozici). Nikdo si to vsak nepochvaloval …
problém v těchto provozech jsou především mezilidské vstahy které se pohybují kolem bodu mrazu a personalni oddeleni zastava obvykle nazor, ze je daleko levnejsi nabrat novou dosud jeste naivne optimistickou pracovni silu, nez pecovat o stavajici zamestnance …
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, BEAES
před 5107 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |