Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li je možné si půjčit od banky i když má pracovní náplň je starat se o osobu blízkou. Mám přiznáno 9000Kč měsíčně. V registrech apod. nejsem. Uzná banka příspěvek na péči o osobu blízkou jako příjem? NEbo co dělat v této situaci? Potřebuji půjčit 30000Kč. S pozdravm
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 4991 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Na to je nejlepší zeptat se v bance. Každá má jiné podmínky, smlouva o půjčce je individuální. Příjem máte, je ale tak nízký, že se blíží životnímu minimu, takže nebudete mít z čeho splácet. Když vám banka nepůjčí, nepůjčujte si od nebankovních společností.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4991 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
Stal jsem se obětí podvodu, ale když jsem viděl příspěvek o půjčce o tom, jak žena se třemi dětmi získala půjčku z nabídky půjčky Mr. Christ Harmony, byl jsem zdrcen. Právě jsem dostal svou půjčku schválenou 5. září 2023 a půjčku jsem obdržel 6. září 2023. Pokud jste ve finanční krizi, neváhejte kontaktovat tohoto soukromého věřitele, který poskytuje půjčku s 2% úrokovou sazbou po celém světě . Získejte svou legitimní půjčku v nabídce půjčky Mr. Christ a přestaňte ztrácet čas s falešnými věřiteli. Kontaktujte nyní e-mailem: christharmonyloanfund@gmail.com
Možná to půjde. Zkuste se podívat sem > https://www.ferovepujcky.cz/prvni-pujcka-zdarma jsou tam nabídky půjček a spousta informací o nich.