Jisté je, že dnes ani kuře zadarmo nehrabe. Třeba provozovateli stránek sloužíme jako vydatná informační základna. Kdo jste malinko obeznámeni s psychologií a podobnými vědami, dáte mě určitě za pravdu. I pouhý začátečník z obsahu stránek a našich dialogů dokáže hodně vyčíst. Při jejich čtení znám u řady z Vás jména, věk, odkud jste, kolik máte dětí, názory, povolání, vzdělání, přednosti i nedostatky,u některých i adresu a to jsem prosím pouhý laik, který naši skupinu monitoruje pro zábavu.
0 Nominace Nahlásit |
Nad tím jsem už přemýšlel: Dobročinnost.
Provozovatel, firma ASPA, je firma poskytující vysokorychlostní internet. Stránka s „pár tisíci uživateli“ je nijak významně nejspíš nezatíží. Jakmile začnou být náklady významnější, reklamy se určitě dočkáme, ať už třeba na jejich síťové produkty.
A nebo: Obchodní tah. Můžu z vlastního pocitu říct, že kdybych tady přišel poprvé a navhrchu, ještě nad logem stránky, na mě blikal reklamní banner, určitě by to ve mě udělalo hodně špatný dojem. A ten první dojem je skoro nejdůležitější pro začínající web, který je závislý na komunitě. Takže se zde možná reklama objeví, až budou „pevnější základy“.
0
před 5347 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
My jsme přece reklama.
(Zkuste ve vyhledávači 88.86.109.241)
0
před 5347 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |