Dobrý den.Chtěla bych se tímto zeptat na následující můj manžel se chce rozvést a já s tím nesouhlasím mám ho pořád po 24 letech manželství stále ráda bude se tímto prodlužovat řízení když nebudu s rozvodem souhlasit. děkuji literová
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? anonym, Jahoda, iceT před 5200 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nevim,zkusenosti s tim nemam,ale zalezi urcite na duvodu jeho zadosti o rozvod manzelstvi.Dnes jsou asi rozvody slozitejsi,nez tomu byvalo.
0 Nominace Nahlásit |
Lituji,ale pokud je váš manžel rozhodnutý a na důvodech téměř nezáleží,bude se agónie jenom prodlužovat a bude to déle bolet.
0 Nominace Nahlásit |
Řízení se určitě protahovat bude.
Pokud ale nemáte nezletilé děti a manžel se bude CHTÍT rozvést (teď neřeším důvody jeho chtění se rozvést), tak vás na 99% rozvedou i přesto, že jej po tolika letech máte stále ráda…
Je těžké radit, ale na prvním místě byste se měla dozvědět DŮVODY, které vedou manžela k tak zásadnímu rozhodnutí.
0
před 5200 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mít ráda na prodlužování řízení nestačí. Pokud máte nezletilé děti, možnosti pro prodlužování jsou. Měla by ses obrátit na advokáta. Mám výbornou zkušenost.
0
před 5195 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A co si tím pomůžeš, když nebudeš souhlasit? Násilím k sobě nikoho nepřipoutáš. Pokud jste zkusili manželskou poradnu nebo tak něco a nepomohlo to, nebo jestli manžel nestojí o manželství, tak nemá cenu se o něco pokoušet a je lepší si najít advokáta zde a tuto životní kapitolu ukončit a jít dál.