Rum – Kola(kolik %) + působení
Dobrý den.
Zajímalo by mě, jak se změní obsah alkoholu v případě smíchání 40%
rumu s kolou např. 1:3.
Člověk by samozřejmě logicky odvodil, že ten mišmaš bude mít nyní obsah
alkoholu 10%.
Bude to ale tak?
A pak když to takhle zkombinujeme, tak jak to tělo zvládne. Jestli toho
člověk tzv. lidově vydrží víc, jak při najezení.
Děkuji za odpovědi.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 1914 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ano, budeš pít rum v koncentraci 10%, tzv. long drink. Já takhle piju vodku s džusem. Je jedno, v jaké formě ten alkohol do sebe dostaneš. Jen ti pití vydrží déle a neopiješ se tak rychle.
2Kdo udělil odpovědi palec? Pepa25, aliendrone
před 1914 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zde>>https://www.google.com/search?q=Platoova+tabulka&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab
1Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone
před 1914 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Věř Keplerovi, ten se vyzná! Už jen proto, že pije vodku s džusem. Vitamíc C z džusu výrazně omezuje účinky volných radikálů vznikajících při metabolizaci alkoholu, což se blahodárně projeví na tvé kondici následující den, o mnohých dalších pozitivních faktorech nemluvě. ;) :D :D
0 Nominace Nahlásit |
alien: teda, to s těmi radikály jsem fakt nevěděl! Já myslel, že jen dodávám tělu céčko. No vida, i chlast může být zdravý. Je fakt, že vodku v dechu není skoro cítit a ráno jsem jako rybička.
Kepler>>> PCHE!!! Tak slabý pokus o to ze sebe dělat nevińátko bych od tebe nečekal. Jsou mezi námi i tací, kteří ti připisují formulaci či autorský primát tohoto poznatku. Tudíž nedělej vlny, nikoho zde NEOKLAMEŠ! ;) :D :D
No dovol! Nejsem žádné prase! Maximálně jednu kuželku vodky o objemu 500 ml a koncentraci 37,5 % obj. denně. Proto jsem taky pořád jako rybička a sranda mi jde od huby.
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |