Včera sa mi samovoľne rozbehli písmená po obrazovke, akoby som písala.
Skontrolovala som klávesnicu, je čistá. Keď som nabootovala počítač
operačným systémom, „Duch nestraší“ všetko je v poriadku. Prosím
o radu. Ďakujem.
Doplňuji:
bolo to prasknuté odpruženie klávesy medzera
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, annas, aramah, skorcovaz, anonym před 5136 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Taková věc mě vždy rozladí, když dlouho nemohu přijít závadě na kloub.
0 Nominace Nahlásit |
Jste přece čarodějnice jak jste o sobě tvrdila, tak nevím čemu se teda divíte? Určitě jste zvyklá vídat nevídané.Třeba vám chce nějakej duch napsat pravdu.A nebo vás váš počítač chce upálit protože čarodějnice nesnáší.Jo,kdo si zahrává s ohněm tak se vždycky spálí.BIGFOOT
0
před 5139 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ak je problém v prasknutom odpružení klávesy medzera, skúste kontaktovať servis alebo kompetentnú osobu pre jej opravu. Ak máte notebook, môže byť fixácia klávesy alebo výmena klávesnice zložitejšia. Môžete tiež skúsiť použiť vonkajšiu klávesnicu a sledovať, či sa problema opakuje.
Inokedy môže byť táto chyba zapríčinena aj softvérom, spomalovaním počítača alebo malwarom. Skúste aktualizovať ovládače na klávesnicu, skenovanie počítača na prítomnosť vírusov a eventualmente preinštalovanie operačného systému.
Ak sa chyba vyskytuje len v konkrétnom programe, problém by mohol spočívať v tejto aplikácii. Skúste ju aktualizovať alebo prezrieť jej nastavenia.
V niektorých prípadoch môžu byť náhodné písania písmen zapríčinené aj vloženým externým zariadením, ako je myš, tlačiareň alebo iné USB zariadenie. Skúste odpojiť všetky externé zariadenia a sledujte, či sa problém stále vyskytuje.
Ak však žiadne z týchto riešení nefunguje, možno budete musieť požiadať o odbornú pomoc.
0
před 195 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
pre Bigfoot
Doba upaľovania čarodejníc je už chvalabohu za nami.
Aj čarodejnica môže byť prekvapená a zaskočená. Príkladov je dosť
v histórii školy čarov. (prečítajte si Harry Pottera)
Myslím, že zlého čarodeja som už objavila, spal pod klávesou Backspace.
Vyhnala som ho kombináciou čarovnej vodičky a paličky s vlasom
jednorožca. 🙂
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 725 |