Společnost O2 nabízí set top box na sledování TV. Vcelku se mi tento set top box líbil, ale jeho cena se mi zdá poměrně vysoká. V měsíčních splátkách 49,–Kč na 48 měsíců je myslím dost. Ale líbil se mi ovladač s Bluetooth a jeho přehlednost. Nevíte někdo, zda se toto zařízení, případně i podobné, dá koupit volně na trhu?
Ještě dodám, že na onom balení od O2 není žádný typ přístroje, ale jen stručně napsáno O2 TV. A zde to prezentují. https://www.youtube.com/watch?v=NhvE6ALNY5Y
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? nyjono před 1738 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
A jaké zařízení? Pokud znám model a typ, zadám je do Googlu a hned vím, kde a za kolik pořídím. (;
0
před 1738 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Především si ověř, jestli je tenhle STB schopen příjmu DVB-T2, pokud to chceš na pozemní příjem. Zadruhé: Pokud to chceš pro příjem O2 TV, pak to jinde nekoupíš, bo to bude potřeba customizovaný pro O2.
Pokud ti jde jen o to BT DO a DVB-T2, asi bych se poohlédl po jiných přístrojích. Ale to dá samozřejmě dost práce, najít a vybrat si to, co by plně, nebo alespoň z velké části vyhovovalo tvým potřebám a přáním.
0
před 1738 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jestli je to od O2, tak jistě nejde jen o cenu settopboxu, ale o placenou televizi, kde si nechají vše dobře zaplatit každý měsíc.
0
před 1738 dny
|
0 Nominace Nahlásit |