Neměli ho sámošce COOP, pak ani v Penny, uspěl jsem až v Albertu. Vždyť je to běžná věc, pravidelně dostupná i za komárů, světe div se. Co asi za tím asi stojí? Že by se teď více peklo doma?
Zajímavá 0 před 1617 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
To bylo coronou. Lidi dělali zásoby a mezi nimi bylo i droždí. Aby si mohli v případě nouze péct doma. Já jej tak často nekupuji, takže mě minuly přetahovačky o droždí.
0 Nominace Nahlásit |
Ne. V TESCO v Brně ho měli dost a nikdo to nekupoval, přitom cena byla velmi slušná. Dokonce to po nějaké době šlo do výprodeje.
0 Nominace Nahlásit |
Ano. Taková situace se může kdykoli opakovat. Neni u nás žádný výrobce droždí.
0 Nominace Nahlásit |
Na počátku Covidového šílenství nebylo v mém okolí k sehnání žádné droždí a s některými druhy mouky byly se sháněním potíže…
0
před 1617 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Malvína: taky mě to napadlo, ale jaký má smysl kupovat droždí do zásoby, když má velmi omezenou trvanlivost? Dneska jsem koupil droždí, které se má spotřebovat do pěti dnů…To jsou lidi fakt tak blbí?
To víš, zamrazili. Na FB se ve skupinách ženský předháněly, která má kolik v zásobě. Šílenej blázinec.
Není pravda. Děláme to celá rodina pokud nám zůstane. Akorát je dobré po rozmražení co nejrychleji spotřebovat. Jinak žádný problém.
Tak dík za poučení, to jsem nevěděl. Přece jenom by to měla být živá kultura kvasinek. Na obalu píšou, že by se to mělo skladovat při 0 – 8 st.