Zdravím, mám takový problém.
Je možné, když se někdo přihlásí na něčí účet, aby sledoval
komunikaci přes 3. počítač?
Dám příklad: Uživatel A s počítáčem A si píše s uživatelem B
s počítačem B, na uživatele B je zároveň přihlášen počítač C.
Chodí na počítač C zprávy, které si posílají uživatelé A a B
mezi sebou?
Díky za radu!
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? JájsemRaibek před 4255 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pro mě takhle večer dost zmatečná otázka :D ale myslím, že nechodí, nebo nevím jak jste to myslel, ale uvedu příklad z ICQ, u nás je na počítači nainstalované jedno icq a chodí na něj dva uživatelé, ale každý se přihlašuje pod vlastním jménem a heslem, pokud to bylo myšleno takhle tak to nelze.
Pokud máte ale na mysli, že je někdo zrovna připojený sám na sebe, ale ještě někdo zná jeho heslo a je ve stejnou dobu na něj přihlášen jenom na jiném počítači, (upozoňuji že ten subjekt B o tom neví) – tak by mělo jít.
Už jsem něco podobného zkoušel s facebookem, nechal jsem ho zapnutý na počítači a byl jsem zároveň přihlášen na mobilu. Přišly mi všechny zprávy v aktuálně ve stejný čas jak na počítač, tak na mobil.
Takže pokud by znal někdo vaše heslo, tak by to mohlo jít :)
Pokud máte pochyby, změn te si ho :)
3Kdo udělil odpovědi palec? pusinka50, anonym, JájsemRaibek
před 4255 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já otázku chápu. Nevím zda to jde online, tedy ve stejnou chvíli, ale myslím, že ano. Jen jediné nejde. Pokud osoba A pošle z počítače A osobě B na počítač B nějaký soubor a ta ho přijme na počítači B, aby ho osoba C na počítači C mohla zobrazit, musela by ho taky přijmout. Toto mám zjištěné. Pokud soubor přijmu na jednom počítači (např. v práci), když jsem pak doma, vidím chat, ne však soubor.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |