Odpoveď byla označena jako užitečná
Dost lidí co používají internet tak na Šlágr nekoukají ale znám lidi co poslouchají horší věci než dechovkou pokud se to někomu líbí tak proč ne… Ale já osobně ne
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?zvonisek Nahlásit |
Ano občas, vždycky žasnu, jak je to krásně blbý a často se od toho nemohu odtrhnout. Některé hudební výstupy jsou opravdová žumpa.
0 Nominace Nahlásit |
Nesleduji. Někomu, hlavně starším lidem se to líbí a pomáhá jim to třeba snášet samotu. Jsou tam melodické, optimistické písničky. Na ostatních kanálech chybí hudba jiných stylů, jako např. lidovky, dechovky, šanson, jazz ap. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Ne.
Nesleduji žádnou televizi.
3Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, zvonisek, Malvína
před 2528 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
… televizi nesleduju, neb ji nemám, ale myslím si, že nijak nevybočuje z normy, na čt dávaj i horší věci …
0 Nominace Nahlásit |
Honzo, no dovol?! Já jsem sice starej dědek a když odcházím z muzea, tak se spustí alarm. Ale jsem moderní dědek!
Upravil/a: Kepler
0 Nominace Nahlásit |
Televizi sleduji zřídka, Šlágr TV ani nechytám a upřímně mi to nevadí. Není to můj oblíbený styl. Nejraději poslouchám jazz, swing, elektro swing.
0 Nominace Nahlásit |
Jedna urozená dáma pražské elity co svého času naháněla k volbám by pravila, – děda s bábou
0 Nominace Nahlásit |
Malvíno, je to možné? Ty máš můj vkus! Ale nevím co je elektro swing. Můžeš mi poslat nějaký odkaz, co z toho se ti líbí?