Dodávám, že jsem nedávno podobnou otázku vkládala. Ale Vy jste ji trochu rozšířila. Ale pro zajímavost.
Zdroj: http://www.odpovedi.cz/otazky/sledujete-v-televizi-dokumentarni-filmy
0 Nominace Nahlásit |
Mame UPC takze sleduju vlastne jen naucne dokumenty.Ale na peknou komedii se taky rad podivam.Porady typu-kterak se oblekaji a s kym spi nase"celebrity"..atd me opravdu nezajimaji.Mimochodem-vsimli jste si,ze v nasi televizi uplne chybi porady typu Televariete,Mozna prijde i kouzelnik atd ,proste zabavne porady?V tomhle smeru teda-zlatí komunisti-…
0 Nominace Nahlásit |
Musím se přiznat, že na celovečerní filmy moc nekoukám, protože se většinou jedná o „n-té“ reprízy, takže vyhledávám pořady dokumentární a to prakticky všech žánrů. Filmové premiéry si nejprve nahrávám a sleduji je až po vystříhání reklam, které delší už dobu přímo nesnáším.
0 Nominace Nahlásit |
poslední dobou televizi nesleduji, spíš se začtu do pěkné knihy i historické a pokud zbývá čas- trávím na pc
0 Nominace Nahlásit |
Dokumenty mám ráda, ale protože už asi deset let jsem mimo domov a mimo televizi, nemám je kde sledovat. S čím jsem si ale dala práci a sehnala si, jsou Letecké katastrofy. Nejprv jsem je sledovala ze zájmu, pak i kvůli práci. A pak znova ze zájmu. Zrovna dneska jsem na ně začala koukat úplně od začátku.
0 Nominace Nahlásit |
od doby co chytám v digitálním vysílání Z1 tak sleduju dokumentární pořady rozhodně mnohem víc než dřív, řekl bych že díky přebírání pořadů z viasat History je tahle stanice zajimavejsi nez kdy byla CT2jka 🙂
Jinak pokud jste fanousci dokumentarnich snimku tak rozhodne doporucuju
satelit, kde jsou vsechny programy Viasatu (Explorer, Nature, History)
Doplňuji:
.. a discovery chanell samozrejme, jinak vypis dostupnych programu je na www.skylink.cz
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Annas vynechala jsem tu modrou lištu nahoře,omlouvám se
Buraku, nemusíte se omlouvat. Někdy má člověk stejný nápad, třeba odpoví i jiní, ale pro zajímavost, případně srovnání.
Já také všechny otázky nečtu, ale že jsem ji vkládala já, tak jsem si ji zapamatovala.