norek

Sluchatka jak připojit

Dobrý večer potřebuji poradit. Koupila jsem si sluchátka ale zjistila jsem ,že televize nemá výstup na sluchátka . Jde to propojit i jinak.Nebo jaké bluetooth sluchátka si mám koupit?

Zajímavá 0 před 7 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
Filip84

To je príma přístup: koupím si nějaký sluchátka, a až potom zjišťuju, jestli je k tomu krámu, pro který jsem si je koupila, připojím! 👌🤪😂

Sluchátka se připojují, buďto, kabelem – nějakým, nebo bezdrátově.

Kabelem se připojují přes 2.5 mm JACK konektor (dnes velmi neobvyklé), 3.5 mm JACK konektor (dosti obvyklé, dnes), 4.4 mm JACK konektor (spíš professionální, běžně dosti neobvyklé), nějakou versi mini USB (mini USB standardu A, mini USB standardu B, tzv. micro USB, mini USB standardu C, tzv. USB-C, 8-PIN LIGHTNING Connector – iHebel verse, atp.), USB, DIN konektory: 2 PIN, 3 PIN, 5 PIN (nejobvyklejší), 7 PIN, konektory CINCH, klasickými „banánky“ a jestli jsem na něco zapomněl, nebo něco ještě neznám, dozajista mne někdo doplní, technicky zdatných je u nás více než dost.

Bezdrátově se sluchátka připojují přes Bluetooth.

Nejprve si, proto, zjisti, jakým způsobem se dají k telekinetas­kopickému přijímači sluchátka vůbec připojit: zda má BT vysílač / přijímač, případně jaké má kabelové periferie.

Podle toho si kup, buďto, sluchátka, nebo redukci na ta stávající. Každá redukce, prodlužovací kabel, atd., ovlivňuje, samozřejmě, kvalitu zvukového výstupu, někdy více, někdy méně, taky záleží na kvalitě, stínění atp., prodlužovací techniky.

Takhle se ptáš zbytečně, nelze na to odpovědět.

Upravil/a: Filip84

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Pepa25

Filip: zase máš nutkání, jak bys byl placený od slova? Nejběžnější drátový výstup na současných TV je optický audio výstup neboli Toslink.Ale 4/5 nových TV mají Bluetooth, takže odpověď na dotaz je jednoduchá: RTFM k televizi!

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Elektronika