Doplněno: tak jo, máte to tady. Doufám, že mi to nikdo nesmaže. Nedá mi, abych se s vámi nepodělil o tento půvabný fórek, aneb jak je důležité umět anglicky. Jak se vám líbí? Nebo znáte lepší podobného ražení?
An Arabian guy at the aeroport:
Kdo nezná: John Deer je proslulá značka traktorů.
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? iceT, orestez, zjentek, independent, aliendrone před 2289 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Kdysi sem cizinka vložila otázkou celou v angličtině, protože prostě
česky neuměla. Buď i adminům došlo, že tady by mi mohli udělat výjimku,
nebo se tehdy nenašel žádný blbec, který by to nahlásil.
Spousta tazatelů sem vkládají cizojazyčný text, když si např. neví rady
s jeho překladem. Takže pokud to má svůj důvod, nevidím v tom
problém.
K doplnění: old but gold. Patří k těm, které mě donutí se alespoň usmát i naponěkolikáté.
Upravil/a: quentos
4Kdo udělil odpovědi palec? orestez, Kepler, Rokio, independent
před 2289 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
;D ;D ;D
Pokud si text nečmajznul, tak si nejspíše nic neporušil. Otázka decentně chatovací, člověk se uvolní a trošku si odpočine, než zase začne odpovídat na ty zásadní, podstatné, zapeklité… ;)
2Kdo udělil odpovědi palec? Kepler, independent
před 2289 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Môžte použiť aj inú reč, pokiaľ k nej priložíte aspoň informačný
preklad, aby sa neznalci tej reči necítili diskriminovaní.
Dodatok: K sexuálnemu zvrhlíkovi sa nevyjadrujem
Upravil/a: led
2Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, Kepler
před 2289 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ad deer: neangličtinářům je to šumafuk a angličtináři samozřejmě vědí, že v tomto vtipu nejde o traktor, ale o skutečného jelena, či spíše jeleny (plurál – deer run too fast, plurál od deer je deer, stejně jako sheep, fish).
0 Nominace Nahlásit |
Keplere, myslím, že s tím traktorem Ti to nevyšlo… Přemýšlím jestlis ten vtip zabil, nebo povýšil na novou úroveň 😉
2Kdo udělil odpovědi palec? Kepler, aliendrone
před 2289 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak já se tlemil jelenovi, ale ten traktor Keplere… ten to posunul na vyšší level! ;) :D :D
BTW – to jako vážně se zde nesmí psát cizím jazykem? Tak to je zjentek po krk v hnoji, led úplně v háji, ale chudák orestaz… k tomu asi pošlou vražedné trestní komando!! :D :D :D
0 Nominace Nahlásit |
Na to, že anglicky neumím, jsem vtip pochopila, jelikož poznám alespoň slova. Super…
0 Nominace Nahlásit |
Jo, s tím traktorem jsem se uťal, on je to ve skutečnosti John Deere. Ale ta představa, že by se onen guy pokoušel přefiknout i traktor, mi připadala neodolatelná. Když bral i velbloudy, krávy, ovce…:-))
V jednom posametovém českém filmu se vyskytovala postava „Fuko,“ který přefikával auta (do výfuku) a na konci filmu to byl i důvod jeho smrti. Ovšem nedovedu si ho představit, jak přefikává traktor do výfuku, jelikož výfuk traktoru vede většinou kolmo vzhůru a má vyústění ve výšce dejme tomu 2,5 – 3 m od země, to aby si k tomu Fuko postavil lešení 😁
Kryšpín, ak urobíte výnimku pre angličtinu, potom môže byť aj ruština, čínština, alebo arabčina. Nie každý vie anglicky.
Kryšpína jsem ohodnotil jen proto, že odpověděl, i když nepřínosně. U vás mám poprvé pocit, že taky nečtete doplnění otázky.
Drap | 8226 | |
led | 4069 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2725 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |