https://www.youtube.com/watch?v=Waz-zNVMl7Q&t=370s
„Každý s vlastním názorem“… Zde spadají mimo jiné zejména Češi provolávající hesla a mávající transparenty >Putin je vrah<. Děkuju.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 552 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nesouhlasím. Jeho názory znám. Zde jedna z mnoha reakcí na něj: na https://blogs-berkeley-edu.translate.goog/2023/03/20/open-letter-to-jeffrey-sachs-on-the-russia-ukraine-war/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=cs&_x_tr_hl=cs&_x_tr_pto=sc
Osobně mi přijde zajímavé, jak zcela otočil, v roce 2014 psal toto: https://www.facebook.com/jeffrey.sachs/posts/russias-actions-in-ukraine-constitute-a-serious-and-dangerous-violation-of-inter/10152702862008448/
0
před 552 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Podívej, MILIONY lidí (nejen u nás, ale po celém světě!) jsou „Putinem placení agenti“, „proruští švábi“ a vůbec kdesi cosi. No a CO? Co na tom, že jich TOLIK vidí dnes již OČIVIDNÉ souvislosti, co na tom, že to chápe už i „Vojta ze mlejna“. Chceš snad BOJOVAT ROZUMEM proti BLBOSTI? To je boj, který NELZE VYHRÁT.
Podívej třeba na paula1 – I KDYBY si toto video očíhl, tak STEJNĚ bude kejhat 3,14čoviny – NAVZODRY VŠEMU! (Pepa25 je JINÁ kategorie)
Proti blbosti NEJDE úspěšně bojovat rozumem (můžeš leda tak uhrát plichtu a to JEN s maximálním štěstím)! A proti ZLOVOLNÉ agitce pár šmejdů (jen v LEPŠÍM případě spadajícím do kategorie „blbci, kteří to myslí dobře“, jsou ale i HORŠÍ TYPY!) trpělivým vysvětlováním neuspěješ (leda tak „s křížkem po funuse“, kdy se notoricky profláknuté svinstvo dávno NAHRADÍ JINÝM).
Jsem si dobře vědom rizik silového řešení, nicméně ŠMEJDSKO-BLBEČKOVSKÁ strana ho již víceméně nezakrytě užívá, takže CO? Každý trochu rozumný člověk ví, že pokud jednou začneš „řešit silou“, tak se zpravidla „s vaničkou vylije i dítě“. To je VELMI nepříjemné RIZIKO! Jenže…
Máš se nechat zruinovat a donekonečna čím dál tím více okrádat o plody svého úsilí lidově-demokratickým státem (jako po únoru 1948) NEBO jako dnes „liberálně démogratyckými havloidy“ a dalšími darmožrouty? Dříve či později nebudeš mít co ztratit a riziko se změní v NADĚJI, to je taktéž jisté.
MOC se těším na argumenty PROTI videu z odkazu od Pepy25. Tipuji „konspirace“, „putinočínský agent GRU“ apod., tedy POKUD VŮBEC bude na video REAGOVAT. Což TÉMĚŘ JISTĚ nebude, PŘEDPOKLÁDÁM. A paul1 také ne. 😉 😁 😁
Video je pěkné, ale normální lidé to již dávno vědí a „těm ostatním“ neotevře oči ani kdyby bylo 100× LEPŠÍ. 😕
0
před 552 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Alien: Ach jo, tak už i paul1. To se fakt bez urážení a vulgarit
nedokážeš přenést přes to, že někdo má jiný názor? Jinak jsem si
pečlivě všech 281 slov příspěvku a počet argumentů je tam přesně 0
😉
Moje argumenty už sepsal někdo jiný (Sachs se pořád opakuje) – naschvál
jsem to dal v odkazem přeloženém translatorem pro ty, co neumí anglicky. Co
kdybys místo urážek reagoval na ně? Máš na to koule? 🙂 (omlouvám se
všem dopředu za sáhodlouhý příspěvek, kterým bude alien reagovat, ale
SNAD se i něco dovíme)
Pepa25>>> Tak MOMENT! Jasně píši, že jsi JINÁ kategorie, než paul1! 😉
Ovšem pokud se týká „…nedokážeš přenést přes to, že někdo má jiný názor“, tak SRY, ale už jsem se poučil. To když v devadesátkách liberální šmejdohavloidi (Chátra 77 apod.) začali vystrkovat růžky. Naivně jsem si myslel, že „mě se to netýká“ a „ať si šmejdi třeba roztrhají vojenské knížky“, mně je to buřt, mám svoje věci na práci.
Byl to OMYL, stačí se podívat KAM to dospělo dnes. Tenkrát to možná ještě šlo zarazit (spíš ne), ale jedno je jisté. Už NEBUDU mlčky ignorovat ty lži, kterými jsem doslova PŘEKRMOVÁN! Těch pár let už dožiji tak či onak, v nejhorším případě je svět stále dost velký. 🙂
Pepa25>>> Tobě přijde zajímavá změna názoru? Mně to přijde BĚŽNÉ a NORMÁLNÍ, pokud vyjdou najevo nové skutečnosti. A že NIKDO neví všechno není žádná novinka. Už sám Sachs tenkrát chybně interpretoval ukrajinské jaderné odzbrojení. To bylo PODMÍNĚNO (západem VYNUCENO!) příslibem hospodářské pomoci, jinak by se Ukrajina ani náhodou jaderných zbraní NEVZDALA. 😁
Je úsměvné se dovolávat „názorů pana Jurije Gorodničenka“
z Berkeley blogu (jistě to bude někde v Moskvě, že?) a „skupiny
ekonomů, včetně mnoha Ukrajinců“, muehehehe. 😉 😁
Ale gut, srandy není NIKDY DOST. 😁 😁 😁
Drap | 8213 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2717 | |
briketka10 | 2514 | |