A co potřebujete vědět? Pokud není dítěti min. 3 roky, tak ho do státní nevezmou. Pak jsou další kritéria pro přijetí. Poté je možnost soukromé školky. Ceny různé. Jednu takovou provozujeme. Pokud jde o rozdíl v kvalitě služby, tak to určitě. Někdo vyloženě jen dítě hlídá a někde jsou ochotni s dětmi jít i do divadla, na výlet, do zoo atd. Vše je to o penězích.
Drap má vždycky pravdu, to se ví. Jistě zná pravidla k přijetí ve většině školek, stejně tak jejich obsazenost. Ano, existují i výjimky.
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Musíš si zjistit vše potřebné včetně finanční situace a sama se rozhodnout. Neni pravda, že státní školky neberou uchazeče mladších tří let. Dva vnuci chodí do školky od dvou let.
Upravil/a: quentos
0
před 3160 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud máš dostatek financí, volila bych soukromou (neplatí ale úplně, že je velmi drahá). Mám jednu neteř ve státní a druhou v soukromé a ta ze soukromé je taková vyrovnanější a šikovnejší. I sestra je se službami spokojenější.
0
před 3125 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Urcite zalezi na kazdem ditku a rodicich a hlavne na skolce! Moje deti chodi do soukrome skolky, ale ne proto, ze jsme bohati nebo ze jsou rozmazlene, ale jednoduse proto, ze styl vyuky a venovani se detem je v teto skolce mnohem lepsi. Ceny za skolne nejsou vysoke jako jinde. Ted byla na zápisu i dcera sestry, tak uvidime, zda i oni budou spokojeni. Kdyby to nekoho zajimalo, tak mluvim o teto skolce: centrumhonzik.cz
0
před 3116 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Holky, prosím vaše názory k soukromé školce na Praze 4 http://www.pruhonickalabut.cz/. Jak jste tam spokojeny? A berou ještě děti?
Sonko, už jste začali navštěvovat tu Průhonickou labuť? Jak jste spokojeni? A nevíš náhodou, zda berou i teď v průběhu roku?
Ahoj, já jsem to teď zjišťovala pro kamarádku a berou :) Jen se spoj teda s paní ředitelkou, ta ti k tomu řekne víc.
Ahoj, můžu se tě jen zeptat, proč soukromá školka? V čem vidíš výhodu soukromé školky? Nebo je to jen varianta, protože na státní dítko nevzali?
Sonko, Pruhonická labuť je naprsto skvělá soukromá školka. Učí tam i angličtinu, ale u té je na tobě, zda toho využiješ či nikoli. Mají možnou i částečnou docházku. Jinak, zavolej paní ředitelce a domluv se s ní. Pokud mají místo, tak vás vezmou.
Já doporučuji tuto: http://www.centrumhonzik.cz/honzik_nove/beta/, mám tam neteř a jsou tam šťastní.