Dobrý večer, poradili byste mi, jak se dobře vybavit, aby nám nebyla v noci ve stanu zima, když bude nějakých těch 7–8 stupňů? Doporučili byste mi dát něco pod stan, aby chlad nešel zespoda? Myslíte, že je to rozumné? :D Nějak nás s přítelem přepadla touha po dobrodružství :D
Zajímavá 0 před 2777 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Opravdu stačí slušná karimatka, ta izoluje i zajišťuje měkkost a
slušný spacák.
Mumie a duté vlákno. Řiďte se teplotou komfortu.
Tepláčky stačí tenké a ponožky + mikina dlouhý rukáv.
Nevíme, jak jste teplomilní 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Spacák nemusí být nic extra, radši bych si vzal tepláky a mikinu. To oceníte, až vylezete ráno ven.
0 Nominace Nahlásit |
stupňů neni žádná zima, to se jen pěkně spí. Běžný spacák a karimatka plně postačí. Běžným spacákem jsem nemyslel dekáč ze supermarketu za 2–3 stovky.
0 Nominace Nahlásit |
V takových teplotách spíme s přítelkyní ve stanu úplně běžně. Jsme blázni do trampování, takže od jara do podzimu pořád někde jsme. Jak už tu zaznělo, chce to kvalitní stan, spacák, karimatku a oblečení. My máme všechny věci na stanování z https://www.naturehikecz.cz/ a do rána nám ve stanu nikdy není zima. Po chvilce si ho zafuníte a ještě vám bude teplo 🙂 .
0
před 746 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejprve bych zmínil to, že by na každém internetovém obchodu v produktové stránce jakéhokoliv spacáku měli mít uvedenou komfortní teplotu, ve které lze spacák používat. Je pak samozřejmě na Vás, jestli si do 8 stupňů Celsia pořídíte spacák s komfortkou např. 0 stupňů. Z vlastní zkušenosti mohu doporučit obchod https://armik.cz/ , odkud si vybavení do přírody objednávám poměrně často.
Ahoj, tuhle vložku jsem si letos koupila kvůli výletu na vodu. A jo, super. Fakt je cítit rozdíl. Spaní je mnohem komfortnější.
Ahoj, dotaz. Máte zkušenosti s thermo vložkou do spacáku? Konrétně s vložkou nanosilver? Má zvýšit teplotní komfort. Jak reálně funguje? Díky moc.
Drap | 1481 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |
mosoj | 608 | |
hanulka11 | 556 | |
gecco | 433 | |
iceT | 426 |
Hobby |
Hry |