Splnil se vám někdy váš sen ? Něco co jste si jako mladí představovali, a teď je to vaše realita ? Něco o čem jste léta snili a šli si za tím nebo se to prostě stalo ?
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Drap, Anikitos před 2118 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pár ano, ale ty hlavní ještě ne.
Ovšem záleží, jak definuješ sen. Sny se plní opravdu málokdy, zato cíle se splňují častěji. Protože rozdíl je asi v tomto: Kdo má sny, tak si přeje aby se něco stalo. Kdo má cíle, má zároveň plány a podniká kroky k tomu, aby se cíl naplnil (sám si ho nakonec splní).
0 Nominace Nahlásit |
Dokonce několik snů. Samo od sebe nic nepřijde, musí se tomu alespoň trochu pomoct.
0 Nominace Nahlásit |
Ano několik, ten největší byl jít ve 40 do ČID, nemuset do fabriky a dělat si co chci. S tím souvisel další sen z dětství – chodit na brigády k archeologům, anebo se toulat celé dny po okolí s detektorem kovů (né na těch nalezištích samozřejmě)…
0 Nominace Nahlásit |
Jistěže! Např. VŽDY, když se mi chce čůrat, tak TOUŽÍM po tom se vyčůrat! Nedávno se mi zdálo, že se jdu vyčůrat, pak jsem se probudil… a šel se vyčůrat. :) :D A to navzdory faktu, že mnozí o mne tvrdí, že vychcaný jsem víc než dost! ;) :D :D
0 Nominace Nahlásit |
Ano. Přál jsem si tablet s velkou výdrží baterie a dostal jsem ho, konkrétně na Vánoce.
Můj největśí sen byl však mít maturitu, a tu jsem získal.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1485 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |
mosoj | 608 | |
hanulka11 | 556 | |
gecco | 433 | |
iceT | 426 |