když stáhnu do pc film tak mi jde jenom poslech a obraz na a ještě jeden problem když sem stáhnul další film tak mi hlásilo že nejde přehrát mám přehrávač media player a windows vista
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? fortin před 5411 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nejspíš tam chybějí nějaké kodeky.Dají se stáhnout ze Slunečnice nebo Stahuj.
0
před 5411 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bylo by dobré napsat víc. Co jsi nainstaloval za kodeky, odkdy to nejde přehrát. Jaký formát filmu nejde přehrát. Protože někdy na veřejná úložiště posílají legrácky s jinými příponami jako Jarmila Šuláková a Fleret.mpeg které nejde přehrát, protože šlo o soubor .rar a po přejmenování přípony jsem mohl archiv rozbalit. Použij ffdshow tryouts. Podívej se kolik balíků kodeků používáš aby mezi nimi nevznikl konflikt. Zkus je přeinstalovat. Běžně se u WMP stává že nepřehraje film.AVI. Řešení kodeků je fakt detektivní práce. Zvlášť když jde o 2 filmy v avi. Jeden z nich jde přehrát, a má vytvořenou ikonu z náhledu. Druhý film vytvořenou nemá a přehrát to nejde. Co použít nějaký přehrávač bez instalací zbytečných balastů. Zkus Media Player Classic – Home Cinema (sourceforge.net). Přehrávač se spouští bez instalace a přehraje i to co WMP neumí, teď jsem to testoval. Napiš pak jak pokračuješ.
Zdroj: http://www.jakseptat.cz/
0
před 5411 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |