Muži nestárnou,a ženy zrají jako dobré víno.Jenom fakt nevím,jestli to pro obě pohlaví platí vždy.:)
0 Nominace Nahlásit |
No příznaky zrání, jako víno na sobě pozoruji takové. Malinko se zakulacuji, řídne kštice a místama vyrůstají blond vlasy, na čtení se mi zčínají krátit ruce a u sportování ten výkon už taky není to pravé ořechové, ale jinak dobrý. O stárnutí nemůže být ani řeč, to je jen nabírání zkušeností.
0 Nominace Nahlásit |
Nie, muži nestárnu,
len sa im mení postava a celkový výzor. Viac zabúdajú, aj na to že sú
ženatí, viac spomínajú na svoje hrdinské činy z čias mladosti a
vojenčiny.
PS.
Na pivo nezabúdajú, trafia aj pri slabom zraku. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
je prokázáno, že chlapi nestárnou, vždyť z puberty se dostávají až v kremační peci.
Osobně jsem padesátiletý puberťák.
a veselej.
0 Nominace Nahlásit |
Ono to bude asi nějak individuální.To,co se mi za mlada nelíbilo u otce,dělám teď sám.Vzpomínám na minulé prožitky,všem je vnucuji a opakuji se.Hardware je ucházející,software už za moc nestojí,paměť nedostatečná.Když vám někdo začne lichotit,že vypadáte na svůj věk dobře – je to podezřelé.Roste vám břicho a obvod v pase a můžete se třeba pos…,cvičit do aleluja a ono se to nezmění.Protahuje se pytlík,to druhé se zkracuje,při práci a při tom…se zpotíte.Co se dá dělat jiného,než se ohánět tím,že zrajeme jako víno?Důchod nám posunuli do ztracena,ideály taky,jsme rádi,že máme vůbec práci.Už se těšíme z maličkostí,když se otočí kočka v mini,když nás pochválí manželka – tady jedině to je upřímné.Ale buďme pozitivní – ti po nás na tom budou hůř.
0
před 4918 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ZDravím, vím, že to s vínem jako takém nemá moc společného :D ale i tak chtěla jsem se zeptat na něco, co se vína týká, je tu nějaký znalec vín? Nemáte někdo zkušenot s nějakým kurzem pro vinaře nebo znalce vín? Sháním něco takového pro přítele jako dárek k Vánocům.
„Muži nestárnou :D ! :D !
Renato podívej se na www.vinarskyinstitut.cz
Tam mají kurzy o víně, absolvoval jsem základní kurz s názvem
„Základy sommelierství, vína a vinařství ČR“
A moc se mi to líbilo. Pokud má přítel rád víno a rád se dozví něco
nového, chce se vyznat co si kde dát, tak určitě super typ na dárek
;) “
Ahoj, moc děkuju!! Super! A jak je to s časem? Je to nějak dostupné, kdy kurz probíhá a jak ? A kolik tak stojí? Prozkoumám stránky.
Tam bys měla najít veškeré informace. S časem je to právě okey i pro časově vytížené. Základní cena je 2.998,–Kč s daní a fanoušci FB mají bonus 🙂
Teorie se učí formou e-learningu a znalosti procvičí formou testů. Pak
absolvuješ praktickou část se špičkovým sommelierem
Na konci praktické části se píše tes. Pokud máš dobře min 50 otázek
z 55, úspěšně absolvuješ a získáváš osvědčení podepsané
lektorem .
tyjo, děkuji za vyčerpávající odpověd. Opravdu moc děkuju. Líbí se
mi to, asi si tam zavolám a zeptám se ještě na něco a asi to koupím.
Uf tyjo, bude dárek vyřešenej, konečně 🙂
Jo jo, tak uvidíš :) Jako dárek to je určitě super. Pak dej vědět, jak ses rozhodla, případně, jak se dárek líbil.
Drap | 8229 | |
led | 4070 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2725 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |