Mám takový dost veliky problém, mám steam už delší dobu a heslo jsem měl zapamatované od té doby , kdy jsem to založil a to je už hodně dlouho, teď jsem se něchtěně odhlásil a nepamatuju si heslo , znám jméno , ale nzenám heslo , bohužel e-mail , na který jsem si to registroval neznám , nebo respektive jsem klikl na odkaz od jednoho hackera (nechtěně) a on mně změnil heslo na e-mail ,takže si ho nemůžu nijak vygenerovat , neznám , ani nějaký aktivační kod na steam , nikdy mě nenapadlo ,že to budu potřebavat , problém je ten ,že tam mám aktivované hry , které si na dalších účtech aktivovat už nebudu moct , čekal jsem ,že mně to nabídne kontrolní otázku a já zadám odpověď a pošle mně to heslo na jaký koliv e-mail , ale chyba lávky , steam nabízi jen poslat na e-mail , který už nemám , nebo zadat kod , který jsem si před lety , když jsem to instalval , tak jsem si ho nezapsal.
TAKŽE PROSÍM O NÁVRHY JAK Z TÉTO SITUACE VEN , ZKOUŠEL JSEM NĚJAKÉ HESLA, KTERÁ MÁM JINDE , ALE NEJDE TO A HESLO SI NAPAMATUJU , EXISTUJE JEŠTĚ NĚJAKÝ ZPŮSOB , JAK ZÍSKAT TO HESLO?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? samicek333, iceT před 4713 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |