ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 7Pro koho je otázka zajímavá? Damiana, briketka10, anonym, gagaga, anonym, petra15, Majdaa před 3946 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Hele tak jsem očividně první, kdo to taky tak má, často když se oslním sluníčkem, tak kýchnu, takže když je to takové to napůl, tak koukám do světla a pomůže to. Nebo jsem teď zjistil, když rychle vypiju studenou šťávu ze sirupu, tak taky. Fajn vědět, že nejsem na tom světě úplně sám. :)
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?pusinka50 Nahlásit |
Nestačím se otočit ani k oltáři.
5Kdo udělil odpovědi palec? anonym, pusinka50, Jikra, Pájo, briketka10
před 3946 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
řekl bych že je to placebo efekt, když člověk věří že mu něco pomáhá tak se stává že to fakt začne pomáhat.tak silná je naše mysl.
0 Nominace Nahlásit |
Já ne. Když kýchnu, ok. Když je ten můj frňák nerozhodný, tak rozhodnu za něj a kýchnutí naopak potlačím. Stačí si zatlačit prstem tam, kde končí nosní přepážka a začíná horní ret. Asi jde o nějaký reflexní nebo akupresurní bod.
0 Nominace Nahlásit |
Ono je to založeno na tom, že údajně až třetina lidí kýchne, když vejde ze stínu na slunce, neznámo proč.
0 Nominace Nahlásit |
Jak na toto někdo přišel?Ano souhlasím ,že spíš se odvracím od lidí a jídla a dávám si ruku nebo kapesníček před ústa i tak.Ale to,že ke světlu?To je poprvé, co slyším toto.
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |