zjentek

Taky máte svého stalkera?

Který vám otravuje život, vtírá se, leze vám, kde jen dokáže, na seznamky, do inzerce, etc. etc. Kam jen může, dokáže.

Snaží se navazovat kontakty, i když na něj z vysoka kašlete. Domnívá se (je přesvědčen), že kašle on na vás. To proto, že má porouchané indexy reality (zřejmě vysokým studiem).

Já ano. Osobně jednoho takového „mazlíka“, ekstra mocneho, tady mám.

A to všechno jenom proto, protože při jeho vývoji tam okolo něho nebyl nikdo rozumný, nikdo, kdo by ho chrapnul po tom jeho pyščisku, umíněném, jakkoli, čímkoli (a kvůli tomu je teď zjentek slavný). Škoda. Taková minulost mohla zvrátit celou současnost a na světě tak mohlo být více šťastnějších lidí. Kteří nyní kvůli jednoho jediného ubožáka, s mindrákem, úplně nemají život krásný.

Zajímavá 0 před 7 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
Rokio

Ne, ale já jsem možná stalker. Sice malý, ale jsem. Otravuji lékárnice.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Tonda Káňa

Rokio: Jak víš, že nemáš svého stalkera? Třeba je tak dobrý, že o něm ani nevíš… 😲☝️

zjentek

Káně, to ten můj ne. Ten můj úplně není dobrý. Sice si o sobě myslí, namlouvat si, že je dobrý, obecně, ale takto úplně tady u mě dobrý vůbec není. To proto, že stalkuje někoho, kdo utváří figuru zjenteka a další figury na seznamkách etc. a o kom ví nebohý stalkáček úplný kulový, a tady je jeho kámenem úrazu. Ne, tady se „dobrý“ skutečně nejeví. Se v tomto případě stalkovaní zde vyjevuje spíše jako taková úplně chudinka, naivní. Tady je za pyču, neschopnou, vedle mě. To máš tak, jak se nenarodiš s darem, narodíš se jako komplexní nechlap, v těle rádoby muže, a si myslíš, že to dostuduješ, takto někde. 🤦🤦🤦
Pak takto a podobně stalkuješ, často celoživotně, ve virtuálu, jako úplně pyča. 😗

OmylCZ

Rokio: 🤣🤣😀

Nový příspěvek