… ne, jiné je každej rok… kolikrát sněžilo na prvního máje nebo jsme se v dubnu koupali, jak kdy, jo, že je letos zima delší a votravná je fakt, ale nejni to prvně… a věř, že v dávné historii byly roky, kdy bylo ještě chladnějc, a nelítala vůbec žádná letadla, ani nebyla ozonová díra… a pandemii se neříkalo pandemie, ale mor…
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
K této domněnce může svádět průběh právě poslední zimy, která byla po několika letech zase normálnější, než před tím. Je však mnoho jiných zdrojů emisí (průmysl, pozemní a lodní doprava) a na dlouhodobém trendu zvyšování koncentrace CO2 to nemělo měřitelný vliv. Mnohem větší vliv bych připisoval oslabování Golfského proudu vlivem přílivu sladké a studené vody z tajících arktických ledovců do nižších zeměpisných šířek, tedy i do Golfského proudu. Vlivem globálního oteplování tak může paradoxně způsobit ochlazení Evropy.
0 Nominace Nahlásit |
Nevím, nikdy jsem nevěřila na bláboly o globálním oteplování. Naopak se na ně každoročně těším- a ono nic! Vyjmenuju 10 výhod oteplování a 10 důvodů, proč je blbost proti němu bojovat. Vůbec to slovo „bojovat“ je zde nepatřičné.
0
před 1301 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ametyst: ty považuješ globální oteplování za bláboly? To jsem teda měl o tobě lepší mínění. Připomínáš mi toho hňupa Klause, který jako pouhý ekonom nic o ničem neví a přesto všechno popírá. Ach jo…
Pepa: Já si na to nehraju. Co ale sleduju u Vás (nejen tedy) je neochota respektovat jiný názor. Když nesouhlasíte, tak se mu vysmíváte, dehonestujete, nebo jen poučujete (vnucujete) ten svůj. Uvědomte si, že ne všichni jsou přesvědčeni o vlivu lidského faktoru na globální oteplování, že ne každý je příznivec otevřené migrační politiky (a to třeba ani nevolí SPD), nebo není ,,kobliha" jen proto, že vidí v Pirátech potencionální problém. Zkuste respektovat aspoň ždibek jiných názorů. Děkuji.