Doplňuji:
Tady je vidět, jak jsou lidé různí…
Mně (jako každého jiného) s..ou některé věci víc, některé míň. A tohle je ten 1.případ. Nesnáším letní čas. Trpím minim. týden, než se začnu orientovat v čase a pak už mne to „jen“ štve a ke konci se fakt těším zase do zimního. Patřím k těm, kteří jsou na to citliví, ale nevím jak to popsat a zdůvodnit. Ti, kteří tím netrpí (Rocker, Hlada, Venkovan) to nikdy nepochopí…
Pro „deny555“: alespoň jeden podobně „postižený“, zaplaťpánbůh, jen jsem to nepochopil s tím posunem…
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? dědapetr před 4977 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
S posunem času jsem nikdy neměl žádný problém. Kdybych si měl zvolit, měl bych raději letní, protože jsem sova.
0 Nominace Nahlásit |
V čem je problém – jeden den jdou později spát či dřív vstávám. Jediné co mi dělá problém – přestavět hodiny.
0 Nominace Nahlásit |
vadí a moc, jsem nastavena na zimní ,nejde to popsat jak se cítím… snad se to dá přirovnat k tomu, jak nám vadí když musíme něco dělat co nás nebaví a dopředu víme, že je to nesmysl co po nás někdo chce …tak se cítím já… je to jen v podvědomí a uvědomuji si to jen na začátku přeměny času.. ze zimního na letní
0 Nominace Nahlásit |
Tak to střídání mi velice vadí!
Teď v důchodu trošičku méně ale i tak.
Samozřejmě bych zůstal u zimního (tedy jak se říká od Pána Boha)
protože tak je to normální a tak sme od přírody naprogramovaní.
0 Nominace Nahlásit |
Střídání mě docela dost vadí.Určitě ten zimní,
protože nedochází k žádnému posunu.
0 Nominace Nahlásit |
Mě to ani tak moc nevadi a kdybych si musela vybrat tak bych asi ten letni protoze je docela dost do vecera vydet a ne tma jako ,..
0 Nominace Nahlásit |
Nikdy mi to nevadilo,jen musím v celé škole přeřizovat hodiny,ale 2× za rok se to dá vydržet
0 Nominace Nahlásit |
Střídání letního a zimního času nemám moc v oblibě. Protože vstávám automaticky většinou bez budíku tak zhruba týden mi trvá než si moje vnitřní hodiny zvyknou na nový režim. Nejhorší to bylo, když jsem dříve pracoval na nočně-ranních směnách od 3 ráno do 12 dopoledne. Myslím, že by bylo dobré se vrátit k jednotnému času ať je SEČ a nebo letní. Změna času už byla zavedena i za Hitlera. Tehdy se užíval tz. zimní čas.
0 Nominace Nahlásit |
Nebojte sa, dvojitý čas sa zruší a opäť bude platiť astronomický čas. Naše biologické hodiny tikajú stále rovnako bez ohľadu na umelé posuny času.
0 Nominace Nahlásit |
Já kolikrát ani nevím, kolik je hodin, jaký je dadum, natož jaký je
čas.
Řídím se podle slunce.
NO jo, trošku kecám.
Ale v podstatě je mi jedno, pracuji v noci, schůzky mám odpoledne.
0
před 4977 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |