Avatar uživatele
anonym

Táži se zda je z hygienických predpisu možné aby v restauraci sklízel nedojezené zbytky a myl nadobí kuchař nebo číšník?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4936 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

A kdo jiný než číšník by měl odnášet od stolu nádobí i se zbytky?Věřte,že i obsluhující personál pro chod restaurace přiloží ruku k dílu,při zachování všech pravidel v tom není problém.Většina restaurací má však pomocné síly,které nádobí myjí.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
jmhad

při této práci není hygienickými předpisy stanoveno kdo má či může,ale kde a jak.Jenom laicky – špinavé nádobí /a zbytky/ by se nemělo křížit či lépe potkávat s hotovým jídlem a s jeho přípravou.Je ale zajímavé,že hygienikům nevadí ona skutečnost,že číšník sebere použité talíře,odnese je na určené místo do kuchyně,kde je i popř. srovná a vzápětí vezme připravená hotová jídla a odnese je hostovi.No ale tak to je.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
elektrikář

Pokud nepřijde někdo z personálu do práce dělá to kdo může.MAJITEL RESTAURACE I ÚDRŽBÁŘ.Dostal jsem navíc malou odmněnu,
Na mytí nádobí není potřeba velké kvalifikace. Jen jej nesmíš při mytí příliš rozbít.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření