A kdo jiný než číšník by měl odnášet od stolu nádobí i se zbytky?Věřte,že i obsluhující personál pro chod restaurace přiloží ruku k dílu,při zachování všech pravidel v tom není problém.Většina restaurací má však pomocné síly,které nádobí myjí.
3Kdo udělil odpovědi palec? GM, elektrikář, Michal Kole
před 4953 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
při této práci není hygienickými předpisy stanoveno kdo má či může,ale kde a jak.Jenom laicky – špinavé nádobí /a zbytky/ by se nemělo křížit či lépe potkávat s hotovým jídlem a s jeho přípravou.Je ale zajímavé,že hygienikům nevadí ona skutečnost,že číšník sebere použité talíře,odnese je na určené místo do kuchyně,kde je i popř. srovná a vzápětí vezme připravená hotová jídla a odnese je hostovi.No ale tak to je.
1Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář
před 4947 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud nepřijde někdo z personálu do práce dělá to kdo může.MAJITEL
RESTAURACE I ÚDRŽBÁŘ.Dostal jsem navíc malou odmněnu,
Na mytí nádobí není potřeba velké kvalifikace. Jen jej nesmíš při mytí
příliš rozbít.
0
před 4953 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |