jaká je pravděpodobnost otěhotnění po odstranění jednoho vaječníku i vejcovodu,můj lékař mi tvrdí,že budu ovulovat každý měsíc normálně,že na to nemá vliv,zda má žena jeden,nebo oba vaječníky,že je to hormonální otázla a ostatní lékaři v nemocnici mi řekli,že jsem plodná na 50% a já strašně toužím po miminku.Děkuji
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? annas, Lucimia, kokoťenko před 5295 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Každý měsíc byste měla normálně ovulovat, první lékař měl pravdu. Hypofýza produkuje nadále hormony a vždycky tak vynutí jeden folikul růst, jedno v jakém vaječníku. I když máte jen jeden, normálně bude produkovat vajíčka, i když jen on sám. Hormony to zařídí. Měla byste normálně otěhotnět. Hodně štěstí v plození. 🙂
0
před 5295 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Moje švagrová na tom byla podobně a možnost otěhotnění jí lékaři určili na maximálně dvě procenta,tak že nic.A výsledkem je v sedmačtyřiceti krásnej,zdravej chlapeček.Myslela si,že je v přechodu a ejhle.U vás jsou šance určitě veliké,ale nesmíte se na to tak upínat.Přijde to samo jako u většiny ženských ve vaší situaci.
0
před 5295 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
těch 50% neznamená,že buď otehotníte nebo nikdy…znamená to jen, že to bude trvat jednou tak déle (statisticky. klidně můžete otěhotnět hned další cyklus:).
těch 50%-protože jeden vaječník bude produkovat vajíčka, ale to se
nemá jak dostat do dělohy..takže teď bude možnost otěhotnět jen z toho
druhého…což může trvat trošku déle…
pokud vám nevadí trošku (a možno žádné!) čekání navíc…tak se
můžete jen těšit na miminko
0
před 5295 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj a neuvažovala jsi o vitamínech? Super je kyselina listová, ale nejen ta. Já jsem v těhu, i když jsem ho plánovala, brala ogestan. To je vynikající vitamín, obsahuje jen to, co tvé tělo a pak i mimi potřebuje.
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |