Dobrý den, měl bych dotaz, zda li máte zkušenosti telefonování přes různé aplikace jako Whatsapp, messenger apod. Jaká z těchto aplikací bere co nejméně dat. Neexistují aplikace, které by jednomu z uživatelů brali většinu a druhému naopak minimum ? Aplikace může být pro počítač i telefon.
Zajímavá 0 před 2638 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Používám jich více v tomto pořadí podle četnosti:
… dlouho nic …
999. velmi vyjímečně SKYPE (od doby co jej koupil Microsoft to jde s jeho vývojem trochu z kopce, soustředí se výhradně na svojí platformu a ostatní flikají, jak je u nich obvyklé)
Upravil/a: anonym
0
před 2637 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Odpovědi.cz Nahlásit |
Jo, kdysi jsem internetový telefon používal, už si nepamatuju jak se to jmenovalo (Můjtelefon?). Stálo to tuším 0,50 Kč/min. Srovnat s jinými jsem neměl možnost. Občas se stávalo, že na straně volaného bylo špatně rozumět, krátké výpadky. Asi proto, že net nestíhal, a to jsem měl 20 Mb/sec.
0
před 2638 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Používám občas WhatsApp a Viber. Funguje to. Množství dat neřeším, mám tak vysoký limit, že ho nikdy nevyčerpám. V každém případě je to levnější než normální hovor.
0
před 2638 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jo zkoušel jsem to, když jsem byl v UK. Nějak to i fungovalo, měl jsem nějakou standardní VoIP aplikaci a na tel. přímo podporu (zas jsem to zrušil hned jak to šlo, potože mně to v dané době poněkud otravovalo – tel. se před každým hovorem ptal jakým způsobem jej chci navázat – ale to by se určitě dalo dořešit, pokud bych to potřeboval využívat dlouhodobě). Data to bude z principu brát na obou koncích stejně (co jeden vyšle musí druhý přijmout a obráceně…) – pokud se nepletu, tak data se účtují (zpravidla) jako součet přijatých a odeslaných, takže tady nic nevymyslíš.
0
před 2638 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
pokud ti jde primárně o úsporu dat nauč se používat mapy WIFI HOTSPOTů a když budeš vědět že tě čeká větší datový přenos nebo online hovor prostě se k takovému přesuň, obvykle hodně pomůže mít WIFI HOTSPOT v práci a doma, to vykryje většinu času na telefonu .. data přenesená přes WIFI ti operátor nemůže účtovat samozřejmě. Tady je jedna taková mapa WIFI https://play.google.com/store/apps/details?id=net.yourwifi.free&hl=cs
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |
Software |
Hardware |