Až to začne znovu bujet,ptáčci budou pěkně zpívat,příroda se
probudí ze zimního spánku?
Všechno se zazelená a bude větší pohoda než v zimě.
Začne posezení u ohně a pečení buřtů,flákoty a pěkná pohoda
…posedět si venku.
Díky za názory.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? pusinka50, hanny 2, gagaga před 3538 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Asi to vyzní hodně skepticky, ale posledních několik let je mi to už tak nějak jedno, co je za roční období. Protože jaro, opravdové stálé jarní sluníčko a jarní teploty, tak jaké jsme zažívali po mnoho předešlých let, už skoro neexistuje. V létě poslední 2 roky je zima a často prší a jen pár dní je zas bláznivé horko k nevydržení spojené s bouřkami. V zimě jsou pomalu jarní teploty, ale obloha většinou zatažená, o podzimu ani nemluvím, ten už je jen tmavý, studený a deštivý.
ALE. Určitě záleží na lokalitě, kde se člověk právě nachází. Vím třeba v létě, když v Jižních Čechách loni propršelo a bylo mimo pár teplých dní chladno, že v Praze či na severu Čech (Teplice, Turnov) bylo teplo a svítilo slunce. Zrovna tak vnímají roční období lidé ve městech a na venkově.
4Kdo udělil odpovědi palec? RyuzakiKate, gagaga, anonym, anonym
před 3538 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, a hlavně na léto.
3Kdo udělil odpovědi palec? RyuzakiKate, gagaga, anonym
před 3538 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nechápu, jak se někdo může těšit na tak strašné období, jako je jaro. Ptáci řvou jako protržení už před rozedněním, pak nastoupí sekačky. Všude samý pyl a alergie. A také bodavý hmyz začíná být aktivní! Musí se dřít na zahrádce, sázet, zalévat, plít (nejvíc se daří plevelům). A na jaře nejvíc umírají lidé – v květnu! Jaro je prostě předzvěstí dalšího úderu přírody, který následuje a tím je léto. Podzim taky nic moc a o zimě už raději ani nemluvím.
0
před 3538 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jasně, že těším, už pár týdnů vyhlížím sněženky a bledule.
Těším se, až začnou rašit pupeny na stromech, natahám do bytu pár
nových kytek, ráda bych zkusila pěstovat pažitku… A hlavně až mi
oblíkání nezabere tolik času, ale to ještě potrvá, pokud to člověk
uspěchá, tak hned nastoupí rýma..
Sezení u ohně mi je protivný, ten kouř jde VŽDYCKY na mě! Nemám ráda
ten vyuzenej smrad a grilování taky neholduju.. Takže jen to
posezení/lítání venku.
0
před 3538 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nevím, co chces slyset za nazor :) Jako u mě je jaro a podzim dve nejoblíbenejsi rocni období :) a fakt se těším, až propukne jaro naplno. Je mám rochu problém s jarní únavou. S tou teda bojuju docela dost. Nemáte někdo osvědčený recept, jak s ní zatočit?