Po registraci se mi podařilo odpovědět na několik otázek, ale pak se mi tlačítko pro odpověď přestalo zobrazovat a systém mě už pouští jen do diskuse, na žádnou jinou otázku už nemohu odpovědět. Dělal jsem něco špatně a „systém“ mě za to „trestá“? Nebo si právo odpovídat musím napřed nějak „vysloužit“? Proč o tom není nic v nápovědě ani v uvítacím e-mailu?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 1772 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Až budeš mít 100 bodů (pokročilý) můžeš odpovídat denně 25×
(nyní jen 5×)- viz odkaz Nápovědy: https://www.odpovedi.cz/napoveda/bodovani
🙂
2Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, Bobek 2
před 1772 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Bobek 2 Nahlásit |
Přečti si pravidla a „hodnosti“. Může být, že jsi vyčerpal dovolené množství příspěvků. Má to svůj důvod.
4Kdo udělil odpovědi palec? led, annas, Mc Merkurion, Kepler
před 1772 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dívám se na váš počet odpovědi. Limit pro začátečníka jste vyčerpal. Přečtěte si bodování v odkazu.
Dole na stránce Odpovědí je odkaz na Kodex uživatele a další informace – uvádět zdroje, můžete diskutovat, otázku i odpověď můžete jednou doplnit či opravit atd.
Pak vás už nic nepřekvapí. Snad.
Upravil/a: annas
4Kdo udělil odpovědi palec? Drap, Mc Merkurion, Kepler, independent
před 1772 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jde o normy, které tě chrání před BANem. Systém se nezměnil, jen někdy trestá svou nemilosrdnou demokracií a tady se o něco podobného také pokoušejí. Takže se nejprve změnil systém bodování, aby se uživatelům mohla snadno uměle vytvářet jejich úroveň zde. Poté, až si tě otrkají, tě precizně zaškatulkují a body pak budeš získávat tak, abys jim napravo nebo nalevo nevypadl ze škatulky. V praxi to znamená, že nežli dosáhneš na „neomezené odpovídání“, stejně budeš mít „TAKE FUSY“, i kdybys byl spisovatel. Jednoduše řečeno- podle sebe tě posoudí, následuje diagnóza, pak se staneš dokonalým strojem, který se neptá ani neodpovídá, vše půjde mechanicky a nebudeš-li plnit, BAN!
1Kdo udělil odpovědi palec? jirkajirka
před 1772 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |