dobrý den. Do školy dělám průzkum o lidech, kteří umí a neumí plavat. Mám se zeptat nejméně 10 lidí, aby mi odpověděli. Potom to rozdělím na % a udělám z toho mini referát. Otázka zní: Umíte plavat? Prosím, aby odpovědělo nejméně 10 lidí. Čím více, tím lépe. Strašně moooooooc děkujůůůů
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5304 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
ANO…docela slušně,ale jak vím,že je tam moc velká hloubka,tak se bojím,sama bych nikdy větší dálku v hloubce neplavala.
Manžel taky plave
4 děti taky plavou
1 dítě neplave
Přítel a přítelkyně starších dětí jsou také plavci.
Tchán plave,velice dobře..sportovec
Tchýně neplave
Tak a statistika je hotová......
0 Nominace Nahlásit |
Odpovím, že umím plavat. Ale jednou mě kluci hodili nečekaně do hluboké vody, zazmatkovala jsem a topila se. Proto plavu jedině tak hluboko, abych špičkou dosáhla na dno.
0 Nominace Nahlásit |
Já plavat umím od 6 let jsem chodila do plaveckého kroužku kde jsem se plavat naučila.
0 Nominace Nahlásit |
Také umím plavat, ne nějak mistrovsky a rychle, ale rekračně, relaxačně…
0
před 5304 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kdysi motylka a znak zavodne.Dnes rekreacne a i potapeni.Muj syn ma rad vodu,ale neplave od doby co se malem utopil v mori.Muj muz plave rekreacne.Je to dobra zabava.skvely sport.
0
před 5304 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jsem dobrý plavec a vodu miluju.Ve škole jsem plavala závodně.Když jsem byla malá,tak jsem se topila.Mé dcery plavou od 3 let.
0
před 5304 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano,také umím plavat.Ale neplavu do hloubky,od té doby co jsem plavala v lomu,v té průzračné vodě,koukla jsem pod sebe a viděla jak pode mnou plavou ryby,tak plavu jen tam kam dosáhnu,a navíc mě při dlouhém plavání chytají křeče do lítek.
0
před 5304 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Plavat umím aji v těch největších srákorách.
Zdroj: kočičí
0
před 5304 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Plavat sice umím,ale jestli bych někoho dokázala vytáhnout z hluboké vody,tím si až tak moc jistá nejsem.
0
před 5304 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Plavat jsem se naučila v 6 třídě a to tak,že mě plavčík odstrkoval smetákem od kraje bazénu,takže jsem se začala topit a tak se naučila plavat.Nechápu,že jsem se neutopila.Měla jsem tehdy z toho trauma a zajímalo by mě jaké metody plavčíci používají dnes.
0
před 5304 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 448 | |
marci1 | 268 | |
Kepler | 220 | |
annas | 219 | |
gecco | 146 | |
Alesh | 139 | |
hanulka11 | 135 | |